Værksted

DitlevJ.dk har eget værksted, hvor man kan få repareret sin støvsuger. Man kan enten bare komme med sin støvsuger til værkstedet eller ringe og aftale nærmere.

På vores værksteder kan man få repareret de fleste mærker og modeller. Det kan de fleste gange sagtens svare sig at få lavet den gamle støvsuger, gulvvaskermaskine eller skuremaskine end at smide ud og købe nyt. Nogle gange er det ganske små ting der er i stykker. Man kan altid få værkstedet til at undersøgt sin støvsugeren og finde en pris inden den bliver lavet. Hvis den ikke skal laves, men man så skal have en ny støvsuger koster det selvfølgelig ikke noget, at få den undersøgt.

Kontakt os

GRATIS PRISFINDING FØR EVT. REPARATION

Mange får også bange anelser med det samme de hører ordet værksted, men bare rolig vi er ikke som du kender de fleste værksteder.
Vores timepriser er meget rimelige og vi har ikke 117 forskellige tillæg som kommer oven i prisen, kun lidt moms.

Hos DitlevJ.dk foretager vi en gratis vurdering af reparationens omfang og pris.
På vores værksted udfører vi reparationer af:

Støvsugere

Vandsugere

Tæpperensere

Skuremaskiner

Industristøvsugere

Gulvvaskemaskiner

Højtryksrensere

Hedvandsrensere

Kontakt os i dag!

Dag til dag reparation!

I disse tider er det vigtig man tænker på miljøet og husker at man sagtens kan få repareret sin støvsuger, skuremaskine, fejemaskine, gulvvaskermaskine etc. og oftest er det en bedre forretning end at købe nyt.

Vores værksteder reparerer oftest fra dag til dag, så man skal ikke undvære sin støvsuger i mere end 1 til 2 dage. Det kan dog nogle gange kræve længere tid, hvis det er en special reservedel der skal skaffes hjem.

Det kan oftest svare sig at aflevere sin støvsuger til værksted, for udover selve reparationen går værkstedet også lige maskinen igennem.

Man kan også aflevere støvsugeren til værkstedet for at få lave et serviceeftersyn eller en rensning. Det kan mange gange få støvsugeren til at virke kraftig igen og ikke blæse så mange støvpartikler ud i rummet når man støvsuger.

Kontakt os