Taski Gulvvaskemaskine Swingo 755B Power BMS

Taski Swingo 755B Power BMS Gulvvaskemaskine indb. lader Komplet

Varenummer (SKU): 98300 Kategori:

TASKI swingo 755B Power er en batteridrevet walk-behind gulvaskemaskine. Swingo 755 gulvvaskemaskinen er let at håndtere, maskinen har en høj ydeevne og en fantastisk manøvredygtighed, det dobbelt-akslede system gør det muligt at dreje maskinen på stedet. Gulvaskemaskinen er udstyret med BMS (Battery Management System): Den indbyggede batterioplader sikrer en nem og hurtig batteriopladning samt lang levetid for batteriet. Swingo 755B maskinen har en tankkapacitet på 40 liter.

Taski swingo maskinen er også udstyret med MDS (Middel Doserings System) MDS doserer den rigtige mængde sæbeopløsning på gulvet, afhængigt af hvor hurtigt maskinen kører. Mængden af sæbeopløsning pr. m2 er derfor altid konstant.
Endu en fordel ved taski swingo 755B power bms er den V-formet skviser der har en fantastisk sugeevne, den efterlader alle gulve helt tørre. Den variable kørehastighed (op til 4,5 Km/t forlæns og 2,5 Km/t baglæns) sikrer nem håndtering og ergonomisk betjening. Alt der skal vedligeholdes på maskinen er farvet gult og kan nemt fjernes og monteres igen uden brug af værktøj.
Med denne gulvvasker fra Taski får man en maskine til gulvvask i høj kvalitet der holder flere årtier. Gulvvaskeren er designet så den er nem at betjene og vedligeholde, hvilket forlænger levetiden og mindsker driftsomkostningerne.

TASKI755BServiceManual.pdf