-38%

Numatic Rygstøvsuger RSB150 NX inkl. batteri

Numatic Rygstøvsuger RSB150 NX inkl. Numatic Li-ion NX300 300W/Hr UN3840 Batteri

Numatic står bag en lang serie støvsugere og er et verdenskendt brand, som fortsat udvider og nytænker rengøring dag-for-dag. Med denne trådløse rygstøvsuger med batteri, har de udviklet en rigtig god og gedigen støvsuger, som bæres som en rygsæk.

Varenummer (SKU): 90027 Kategorier: , ,

En af de helt store fordele ved denne rygstøvsuger, er naturligvis, at den er UDEN kabel. På den måde er den anvendelig i mange situationer, hvor en normal gulvstøvsuger med kabel, ikke er bevendt og du kan holde den kørende i op til 50 min. Så du får her meget for pengene.

Numatic RSB 140/2 støvsugeren er ideel når du skal op af stiger, rengøre på smalle arealer, trapper, butikker, busser, tog, skibe, både, fly, kontormiljøer, mellem biografsæder med mere. Kører op til 50 min på en opladning.

Denne rygstøvsuger har et smart integreret håndmodul, med øjeblikkelig tænd/sluk funktion for fuld kontrol, samt et batteri overvågningsmodul, så du altid kender resttiden på batteriet under dit arbejde.
Ydermere har den en særdeles god ergonomisk brugerkomfort og komfortabel sele, så du har den bedste forudsætning for at gøre en godt stykke rengøringsarbejde, på rekordtid og uden at skade kroppen.

Vi anbefaler følgende tilbehør til varen