-26%

NMF, Marine Eco Filter 55×60 cm , Premium vaskenet

Marine Eco Filter er et specialdesignet vaskenet med filter, der opsamler fiberrester og mikroplast under maskinvask. Vaskenettet passer på dine klude og mopper og reducerer vaskeslid med op til 70%, hvilket forlænger deres levetid. Det har en funktionel membran, der holder på fiberrester ned på mikroplast-niveau og forhindrer udledning af mikroplast. Du kan vaske både microfiber og bomuld sammen i én vask, og tekstilerne vil stadig blive vasket 100% rene. Produktet er lavet af polyester og har en bæreevne på 1 kg. Størrelsen på vaskenettet er 55×60 cm.

Varenummer (SKU): 29202 Kategorier: , , ,

MARINE ECO FILTER: specialdesignet vaskenet med filter, som opsamler fiberrester og mikroplast under maskinvask. Når du bruger vaskenettet, passer du også bedre på dine klude og mopper. Faktisk nedsætter vaskenettet slitage med op til 70%. Det betyder, at produkterne holder i længere tid.

Filteret i vaskenettet er en funktionel membran så tæt, at det holder på fiberrester ned på mikroplast-niveau. Fiberresterne bliver i nettet og efter endt vask, er det nemt at fjerne fra nettet og smide fiberresterne ud. Trods den tætte membran, bliver tekstilerne vasket 100% rene.

  • Forhindrer udledning af mikroplast
  • Vask microfiber og bomuld sammen i én vask
  • Reducerer vaskeslid på tekstiler og forlænger levetiden med op til 70%

Størrelse: 55×60 cm
Materiale: Polyester:
Bæreevne: 1 kg