-26%

Miele StøvsugerTriflex HX1 Runner Rubinrød m. ekstra batteri.

Ekstremt fleksibel, stærk og hurtig ledningsfri støvsuger.
Med ekstra batteri.
5 års garanti.
3-i-1 – tre støvsugningsfunktioner
Let, stærk og alsidig
Ekstrabred elektrobørste 28 cm. med led lys.
60 minutters batterilevetid og udskifteligt batteri
Hygiejnisk filter, der holder hele støvsugerens levetid
Vægholder er inkluderet
Inklusive Miele Børste-, Ffuge- og møbelmundstykker
Let støvbeholder med 0,5 liters kapacitet

Varenummer (SKU): 80621 Kategorier: ,

En 3-i-1 ledningsfri støvsuger, Miele Triflex HX1, der kombinerer tre forskellige brugsfunktioner. Disse unikt designede funktioner giver dig fuldstændigt ledningsfri støvsugning i alle situationer med kun en maskine.

Kan nå ind overalt
I rækkeviddetilstand får du maksimal rækkevidde med den lette støvsuger. I denne tilstand sidder støvsugerens batteri øverst, tæt på håndtaget, så det er lettere at flytte og bevæge den, og man kan nå vanskeligt tilgængelige steder. Det er let at støvsuge hjørnerne på loftet og under lave møbler.

Perfekt komfort under støvsugning
I komforttilstand er støvsugerens batterienhed placeret lavere og tættere på gulvet, så det bliver endnu lettere og ubesværet at håndtere den. Så er det let at støvsuge store områder hurtigt og uden besvær med den ekstrabrede elektrobørste til gulve.

Ubesværet støvsugning på vanskeligt tilgængelige steder
I kompakttilstand har du den fulde effekt og komfort i støvsugeren. Den fjerner hurtigt små stykker skidt og kan nå ind på de særligt vanskeligt tilgængelige steder. Det er f.eks. meget let at støvsuge bilen indvendigt.

Et stærkt og udskifteligt batteri med lang levetid
Denne ledningsfri støvsuger er udstyret med et VARTA litium-ionbatteri, der giver op til 60 minutters støvsugning på en enkelt opladning. Hvis du køber det separat solgte ekstra batteri, kan du forlænge brugstiden op til 120 minutter og får lettere ved at støvsuge større områder. Det ekstra batteri sikrer også, at du altid har et opladt batteri, når det er nødvendigt.

Effektiv og hurtig rengøring
Støvsugerens Vortex-teknologi kombineret med den stærke elektrobørste til gulvet giver ekstremt stor sugestyrke. Luftfilteret fjerner effektivt selv meget små partikler. Elektrobørsten til gulvet er ekstra bred, op til 28 cm, så det er let at støvsuge store områder, og du sparer tid på støvsugningen. Gulvmundstykket tilpasser sig automatisk forskellige gulvtyper, så du får grundig støvsugning af alle overflader i hjemmet uden besvær.

Hygiejnisk filtrering
Det hygiejniske filter, der kan holde i hele støvsugerens levetid, fjerner effektivt selv de allermindste partikler. Et fuldstændigt vedligeholdelsesfrit filter sikrer ubesværet betjening.

Enkel opbevaring
Den ledningsfri støvsuger kan opbevares på en stilfuld og praktisk måde med en vægmontering, der er let og hurtig at opsætte. Du kan fjerne skidtet, så snart det viser sig. Bare grib støvsugeren, når det er nødvendigt, og efter brug kan den sættes tilbage i vægholderen.