-20%

Miele Støvsuger, Complete C3, Comfort Ecoline, Bronze

Miele topmodel Sugeregulering i håndtag samt Booster-funktion for maksimal ydelse.

Power Efficiency-motor med forbedret effektivitet
Effekten kan justeres fra håndtaget
Booster-funktion for maksimal ydelse
HEPA-filter
Justerbart Comfort-teleskoprør
Driftsradius: 12 m
Effekt: 550 W
Lydniveau: 72 dB

Varenummer (SKU): 80604 Kategorier: ,

Miele støvsuger af høj kvalitet, Complete C3 Comfort Ecoline leveres i en forbløffende skinnende bronzefarve. Med enestående funktioner, der gør din støvsugeroplevelse mere behagelig. Støvsugning handler om at have de rigtige værktøjer, og derfor leveres denne støvsuger med det enkelt justerbare Comfort-teleskoprør, der giver den rette højde til alle brugere. Selvfølgelig er teleskoprøret intet uden de effektive og fremragende mundstykker, der muliggør nem og effektiv rengøring rundt om i hjemmet.

Justering af effekten
Støvsugeren har et håndtag, hvor du kan ændre effekten direkte. Dermed er det let at ændre effekten, når du bevæger dig rundt i huset fra overflade til overflade. Du kan selvfølgelig også bruge fodpedalerne på støvsugeren til at justering af effekten.

Behagelig støvsugning
Det er let at flytte støvsugeren rundt i huset. Den lange rækkevidde på 12 meter og de støddæmpede kuglehjul gør det nemt at komme frem, hvor du skal.

Booster-funktion
For at hjælpe dig med at støvsuge selv de vanskeligste pletter har støvsugeren en Booster-funktion, der giver dig ekstra sugning, når det er nødvendigt, blot med et tryk på en knap. Når du aktiverer funktionen, øger støvsugeren effekten fra 550 W til en hele 900 W.

Vi anbefaler følgende tilbehør til varen