Electrolux Ultimate 800 Støvsuger EB81U1LDB

Exceptionel ydeevne. Tilpasser sig til alle overflader. Støvsugeren har kraftig sugeeffekt, som automatisk justeres, og et LED mundstykke, digitalt display samt integreret tilbehør. Støvsugeren og dets primære mundstykke er fremstillet af op til 48% genanvendt plastik

Gratis Care Kit medfølger

Electrolux Total Care kit ESKB1 4xE210S poser

Med Electrolux Total Care Kit kan du være sikker på, at din støvsuger er i topform, og at du altid opnår de bedste resultater, når du støvsuger. Gør din rengøring mere effektiv og hygiejnisk med dette omfattende kit fra Electrolux.

Indeholde 4x s-bag ultra long performance, 1x s-filter hygienefilter, 4x s-fresh duftkugler og 1x motorfilter

Varenummer (SKU): 80021 Kategorier: , ,

Lydniveau dB(A), max
69

Årligt energiforbrug, kWh
24.5

Farve
Light Denim Blue
Rækkevidde, m
12
Posestr. ltr.
5
HEPA filtrering
Ja
Gulvmundstykke
Kombimundstykke m/LED & klik
Nettovægt (kun støvsuger), kg
5.76

Exceptionel ydeevne. Tilpasser sig til alle overflader

Støvsugeren har kraftig sugeeffekt, som automatisk justeres, og er udstyret med et LED mundstykke, digitalt display og integreret tilbehør. Støvsugeren og dets primære mundstykke er fremstillet af op til 48% genanvendt plastik. Støvsugeren, inklusive alt tilbehør, fremstillet af genanvendte materialer, som udgør op til 29% af den samlede vægt, bestående af genanvendt plastik

Bedste rengøringsevne i sin kategori

800 Bagged støvsugeren har den bedste rengøringsevne sammenlignet med andre støvsugere i samme kategori*. Det optimerede luftstrømssystem giver høj sugestyrke, der effektivt fjerner fint støv og snavs fra tæpper og hårde gulve

*Sammenlignet med de tre bedst sælgende i 17 europæiske lande i prisklassen over 300 EUR (Gfk 2022)

Auto Mode – skifter effektivt mellem overflader

Oplev nemmere støvsugning med Auto Mode. Vælg blot funktionen på håndtaget, så justerer støvsugeren automatisk sugestyrken, når den skifter fra hårde gulve til tæpper – hvilket maksimerer effektiviteten og sparer op til 46% energi.

Ubesværet rengøring med AllFloor Auto LED mundstykke

AllFloor Auto LED mundstykket med innovative gummitrekanter og den bløde børste gør rengøring til en leg. Mundstykket rengør enhver overflade – fra tæpper til hårde gulve – og opsamler samtidig 100% støv fra sprækker.

Hygiejnisk renere hjem

HEPA-filtreringssystemet kan filtrere op til 99,999% af partikler så små som 0,3 µm, størrelsen af fint støv, støvmider og allergener, for at sikre en renere udblæsningsluft.

Nem rengøring

Oplev glæden ved nem rengøring med et 3-in-1 mundstykke og teleskoprør. Rengør enhver overflade og nå nemt ethvert hjørne. Og med fjernbetjeningen på håndtaget kan du justere indstillinger og vælge rengøringsfunktioner.