Electrolux Støvsuger Pure D8,2 PD82-4MB Misty Blue

Pure D8 støvsugeren er en kompromisløs kvalitetsstøvsuger, produceret i 55% genbrugsplast. Dens kvaliteter ligger i dens lave lydniveau på kun 57dB, og premium design.

Varenummer (SKU): 80025 Kategorier: ,

Helt ny støvsugeoplevelse. Smart og lydsvag
Helt ny støvsugeoplevelse med PURE D8.2. SmartMode teknologi, PureSound system og OneGo Power Clean mundstykke. Designet til at give dig en effektiv rengøring, enestående smart og utrolig lydsvag.

SmartMode teknologi. Automatisk regulering af sugestyrken ved skift fra gulv og tæppe
Kraftig og intelligent støvsugning som aldrig før. Den avancerede SmartMode teknologi registrerer gulvtypen og justerer automatisk sugestyrken så skift fra gulv til tæppe sker ubesværet og sikrer optimale rengøringsresultater.

PureSound system. Enestående lydsvag på alle typer gulv, helt ned til 57 dB(A)*
Den mest lydsvage* støvsuger i Sverige/Finland/Danmark/Norge – kun 57dB(A). Støvsug frit uden at forstyrre folk omkring dig. *Målt I henhold til EU direktiv 666/2013 af 8. juli 2013 & IEC 60704 – 57dB(A) på tæppe og 70dB(A) på hårdt gulv

OneGo Power Clean mundstykke til suveræn støvopsamling uanset gulvtype.
Det nye OneGo Power Clean design af mundstykke sikrer en fantastisk opsamling af alle partikler, store eller små, uanset gulvtypen. Formet til at rengøre dine gulve i én glat bevægelse.

55% genbrugsplast. 100% slidstærk
Med en opmærksom tilgang til vores planet har vi skabt en støvsuger af 55% genbrugsmateriale. Uden at gå på kompromis med kvaliteten er PURE D8.2 det bæredygtige valg.

Nem at flytte med det afbalancerede håndtag
Det er nemt at løfte støvsugeren med det specielt designede håndtag. Det er placeret i midten, således at vægten fordeles jævnt. Designet til afbalancerede løft.

Farve: Misty Blue
Genanvendt plastik, %: 55
Ledningslængde, m: 9
Rækkevidde, m: 12
Lydniveau dB(A), max: 57
Motoreffekt, max/nom., watt: 600/500
Årligt energiforbrug, kWh: 21.4

Vi anbefaler følgende tilbehør til varen