-25%

Electrolux Well WQ61-46DB Batteristøvsuger, Denim Blå

Ny 2i1 ledningsfri støvsuger med enestående ydeevne, der hurtigt tilpasser sig dine daglige rengøringsbehov. Op til 45 min. køretid.

Varenummer (SKU): 80057 Kategorier: ,

Alsidig ydeevne. Altid ved hånden
Med nem adgang til den håndholdte enhed og med tilbehøret “om bord” giver den ledningsfri Well Q6 dig mulighed for hurtigt at skifte fra rengøring af gulvet til de områder, der er svære at nå, og tilbage igen på et øjeblik.

Kompromisløs rengøring*, i længere tid.
Akse-cyklonteknologi sikrer kompromisløs ydeevne gennem hele rengøringen, selv når støvbeholderen fyldes op. **Med op til 45 minutters køretid, til rengøring af et større område.

*Bibeholder 99% af den oprindelige ydeevne, når støvbeholderen fyldes i henhold til IEC 62885-2 udgave 1.0: 5.1, 5.7 & 5.9 på max power ** Målt i eco mode

Ergonomisk design for all-round rengøringskomfort.
Well Q6’s ergonomiske design med easy-grip-håndtag og lav vægtfordeling gør rengøringen af gulve lettere og mere behagelig, samtidig med at den håndholdte enhed med dobbelt greb sørger for behagelig rengøring over gulvet og når du skal nå højt op.

Fem-trins luftfiltrering
5-trins filtreringssystem med E10 filtermateriale fjerner op til ***99,99% mikrostøvpartikler så små som > 1µm for et perfekt rent indeklima.

***Testet i henhold til ISO16890.

Indbygget tilbehør.
Støvbørsten og sprækkemundstykket sørger for, at du kan komme ind i ethvert hjørne uden at skulle række ud efter andet udstyr. Når tilbehøret ikke er i brug, opbevares det på selve støvsugeren, så du har det rigtige tilbehør til ethvert job.

BRC – Automatisk børsterullerenser
Rengøring af børsterullen har aldrig været nemmere. Et enkelt tryk på knappen klipper automatisk hår eller fibre, der er viklet rundt om børsterullen, over og støvsuger det op i støvbeholderen.

Farve: Denim Blue
Sekundær farve: Onyx Shade Transparent
Produkttype: Poseløs
Køretid, laveste hastighed, min.: 45
Køretid, højeste hastighed, min.: 13
Opladningstid, timer: 4,5
Kapacitet mAh: 2100

Vi anbefaler følgende tilbehør til varen