-13%

Cecotec Conga Popstar 29600 Gulvvasker & støvsuger

Cecotec Conga Popstar 29600 Batteri gulvvaskemaskine/støvsuger er den perfekte hjælp i det daglige til alle med hårde gulve. Den vasker og suger i samme arbejdsgang uden ledning og med en skånsom og effektiv mikrofiberbørste.

Produktvideoer
Demo

Du tager den i ladestanderen, fylder vand evt. med en lille smule rengøringsmiddel i vandbeholderen og vasker så dit gulv enkelt og effektivt. Du trykker på knappen på håndtaget, når børsten skal have vand og så suger Popstar 29600 vandet med snavs op i skidtbeholderen. Når du er færdig og kan nyde dine helt rene gulve, tømmer du blot skidtbeholderen, skyller den og sætter maskinen tilbage i ladestanderen. Så er den snart klar til næste gang.
Cecotec Conga Popstar 29600 er helt perfekt til os med hund. Hvem har ikke oplevet hundepotespor på gulvet når den kommer ind fra haven. Så tager man lige sin Popstar og – vupti! – hundepoterne er forsvundet fra gulvet. Ligger der småpartikler, måske lidt spild fra foderskålen, lidt spildt mælk eller andet, tager popstar det hele, når du vasker gulvet med den.
Popstar 29600 er særdeles nem at vedligeholde. Smudsvandsbeholderen med filter kan nemt adskilles og skylles under vandhanen. Microfiberbørsten er nem at afmontere og rense for tråde og trevler. Så er den helt klar til næste gulvvask.

Op til 35 minutters køretid
0,4 liter rentvandstank
0,35 liters skidttank
Kraftigt sug på 7000 Pa / 265W
Børsten er egnet til både vådt og tørt