AEG Støvsuger VX4-1 EB, Parket blå

Justerbar sugestyrke – Hygiejne-filter – Dustpro kombimundstykke

Varen er midlertidigt i restordre, og længere leveringstid forventes derfor på denne vare

Varenummer (SKU): 80090 Kategori:

Med VX4-1 støvsugeren fra AEG har du altid tilbehøret ved hånden, så du let kan få fat på alt støvet diverse steder i hjemmet. Samtidigt bliver indeklimaet efterladt sundere og renere efter rengøring med støvsugeren.

Justerbar sugestyrke
Vaskbart hygiejnefilter
DustPro™ kombimundstykke
Du kan bruge støvsugeren på alle gulvtyper. Og takket være DustPro™ kombimundstykket på støvsugeren kan du være sikker på, at alt støvet bliver opsamlet.

Støvsugeren er designet til ergonomisk håndtering og hvis du gerne vil have lidt kraftigere eller svagere sugeevne, så kan du let justere den på støvsugeren.

For allergikerne
Støvsugeren er særligt velegnet til hjem med allergikere. Den er udstyret med et hygiejne-filter, som sikrer en ren udblæsningsluft og et sundt indeklima. Filteret er vaskbart.

Flere muligheder lige ved hånden
Du behøver ikke at bøvle med, at skulle lede efter de forskellige mundstykker. For mundstykkerne er samlet ét sted i støvsugeren, så du altid har tilbehøret lige ved hånden. Det medfølgende børste-, hårdtgulvs- og 2-i-1 mundstykke giver dig mulighed for at støvsuge fuger, møbler, hårde gulve og mere sarte områder.

Vi anbefaler følgende tilbehør til varen