Udlejning

  • Tæpperensere – store og små
  • Vandsugere
  • Industristøvsugere
  • Gulvvaskemaskiner
  • Skure- og polérmaskiner

Kyndig vejledning og instruktion i brug af de enkelte maskiner gives, hvis dette ønskes. Se brugsanvisninger for alle maskinerne nederst på siden!

Ring 8613 4677 for resevation.

Udlejning gulvvaskemaskine

Numatic er en god, enkel og brugervenlig gulvvasker. Vaskebrede på 400mm med børste eller 360mm med rondel. Nem at komme rundt med. Kabelfri maskine, som kan trænge ind steder hvor andre gulvvaskere ikke kan komme ind. Hurtigt opladeligt batteri. Justerbar i håndtaget

Udlejning skuremaskine

Ghibli SB 143 L 10 17 tommer gulvplejemaskine. Ghibli SB 143 L 10 er en gulvplejemaskine til den professionelle bruger. Med 154 omdr./minut er maskinen ideel til de lidt større skure- og vaskeopgaver på såvel hårde gulve som tæpper.

Udlejning støvsuger

Udlejning støvsuger og vandsuger

Ghibli AS400 Industristøvsuger. All-round industristøvsuger til tør- og vådsugning, som er udstyret med kraftig motor og har stort filterareal. Ghibli AS 400 er velegnet til håndværkere, autoværksteder og mindre industrivirksomheder. Kan udstyres med pose.

Udlejning tæpperenser

Easy Clean Tex ES 53 S er en professionel extraktionsmaskine til rensning af større arealer. En 4,5 bar pumpe med regulerbar tryk og væskemængde sikrer optimal renseeffekt. Velegnet sammen med motormundstykke.

Udlejning tæpperenser

Easy Clean Tex ES 9 S er en effektiv og handy tæpperenser, der er velegnet til mindre renseopgaver, som f.eks. indtræksrens, pletrensning, rensning af mindre arealer, udlejning m.m. 4,5 bar membranpumpe sikrer effektiv rensning.

Tidligere

Brugsanvisninger

Brugsanvisning til Numatic Twintec
Brugsanvisning til Easy Clean Tex tæpperenser
Brugsanvisning til GHIBLI AS400 industristøvsuger
Brugsanvisning Ghibli SB133 skuremaskine