Tøjvask

Corso Vaskepulver

Universalt vaskepulver til hvidt og kulørt tøj. Blegemiddel virker ved vask over 60 grader. Med optisk hvidt og duft.

Ecobrite Softner Fresh

Skyllemiddel med en behagelig frisk duft, der glatter tøjet og letter strygning af vasketøjet. kan anvendes på alle vaskbare tekstiler.

OMO Professional Flydende Biologica

OMO prof. Flydende Biologica kan anvendes til både hvidt og kulørt vask. Doseringsenheden er integreret i emballagen. Du skal blot holde vaskebolden under doseringsenheden og tappe det flydende vaskemiddel. Der er 7,5 liter i amballagen og det rækker til 100 vaske.

OMO Professional Flydende Color

OMO prof. Flydende Biologica kan anvendes til kulørt vask. Doseringsenheden er integreret i emballagen. Du skal blot holde vaskebolden under doseringsenheden og tappe det flydende vaskemiddel. Der er 7,5 liter i amballagen og det rækker til 100 vaske.

OMO Professional Sensitive

OMO professional Sensitive er et koncentreret tøjvaskemiddel som egner sig til vask af alle tekstiler. OMO Professional Sensitive indeholder hverken farve eller parfume. Produktet er særdeles drøj i brug. Blegesystemet er aktivt ved vasketemperaturer over 40 gr. kulørte tekstiler bør dog ikke vaskes ved temperaturer over 50 gr.

OMO Professional White

OMO professional White er et kvalitetsvaskepulver velegnet til alle tøjsorteringer. Vasker kogehvidt ved 60 grader. Fosfatfrit tøjvaskemiddel, der er velegnet til brug i husholdning og i vaskerier på plejehjem samt øverige institutioner. Produktet er økonomisk i brug og velegnet til vask af alt hvildt bomuld og polyesterbomuld samt farveægte tekstiler.

Tidligere