Støvsugere industri

Easy Clean 127 AD rygstøvsuger.

Ergonomisk rygstøvsuger med 8 m. kabel. Meget robust og slagfast, lav vægt og lavt støjniveau. Easy Clean 127 AD er velegnet til eksempelvis biografer, trappearealer og offentlige transportmidler.

Ghibli AS 2 Støvsuger

Ghibli AS 2 er velegnet til rengøring af mindre kontorer, butikker, institutioner m.m. Handy, kompakt og let at transportere. Meget robust. Med udblæsnings filter. Kraftig sugemotor og lavt støjniveau.

Ghibli model AS27

Ghibli model AS27 Støvsuger og vandsuger. Motor 1200 Watt. Kombineret vand- og støvsuger. 27 liters beholder. Kan bruges med eller uden pose.

Ghibli model AS400

Ghibli model AS400 Støv-og vandsuger. Motor 1200 Watt. Kombineret vand- og støvsuger. 35 liters beholder. Kan bruges med eller uden pose.

Ghibli model AS59

Ghibli model AS59 Støv-og vandsuger. Motor 2 x 1000 Watt. Kombineret vand- og støvsuger. 58 liters beholder. Kan bruges med eller uden pose. Forskellige modeller.

Ghibli model AS590

Ghibli model AS590 Støv-og vandsuger. Motor 2 x 1000 Watt. Kombineret vand- og støvsuger. 58 liters beholder. Vippebar tank.

Ghibli T1 Rygstøvsuger

Ghibli T1 med ledning er nem at betjene og vejer kun 4,8 kg. T1 rygstøvsugeren er udstyret med ergonomisk sele, der kan justeres til alles behov, og der er varmeisolering ind mod motoren. Der medfølger et stort tilbehørssæt, og på siden af maskinen er der tilbehørsholdere til små mundstykker. Støvsugeren har et 4-trins filtersystem, som sikrer en ren udblæsningsluft.

 

Ghibli T1BC Rygstøvsuger Batteri

Rygstøvsugeren er nem at betjene, den vejer ikke ret meget, er på batteridrift og bæres som en rygsæk.  Ghibli T1BC rygstøvsugeren er udstyret med ergonomisk sele, der kan justeres til alles behov, og der er varmeisolering ind mod motoren. Maskinen har en driftstid på op til 45 minutter pr. opladning og kan hurtigt lades op igen på kun 2 timer.

Karcher T12 Nordic

Gul ledning på 12 m. for stor rækkevidde og større arbejdssikkerhed. Teleskoprør og Parketmundstykke.

Nilfisk Advance GD5

Nilfisk Advance rygstøvsuger GD5. Lavt lydniveau. God filtrering med HEPA filter. 15 meter ledning. Ergonomisk sele. Velegnet til såvel højre som vensrehånds brugere.

Nilfisk GD930 Q Støvsuger

Støvsugeren har en robust konstruktion, en 15 liters støvpose og 15 meter ledning. Q står for støjsvag (Quiet), og med et støjniveau på blot 42 dB(A) er GD 930 Q særlig velegnet til støvsugning i dagtimerne.

Nilfisk VP300

Nilfisk VP300 er god til rengøring af kontorer, hotelværelser, butikker og lignende opgaver. Lavt støjniveau på 50 dB(A). Miljøvenlig 900 W motor. Vejer kun 5,2 kg og er nem at transportere. 10-liters beholder med 8-liters støvpose. Hepa filter.

Nilfisk VP930

Nilfisk støvsuger VP930. Posekapacitet 15 liter. Let og handy industristøvsuger med meget stor sugeeffekt. Stort foldefilter. Børstemundstykke. 2-delt alu-rør. Hepa filter.

Numatic Charles

Kombineret våd- og tørstøvsuger. 1200 W. Inklusiv komplet udstyr til både vådt og tørt.

Numatic Hetty støvsuger

Ergonomisk med kompakt design, lavt støjniveau og lav vægt. 10 m kabel. Kan forsynes med mikrofilter.

Numatic PCP 200A støvsuger

Industristøvsuger fra Numatic.

Numatic RSB140 Rygstøvsuger Batteri

Numatic RSB140 rygstøvsuger er batteridrevet og vejer 7,3 kg. Køretid 30 minutter og opladetid er 3,5 timer. Tilbehør følger med.

RONDA 200H

RONDA 200H Power er velegnet og godkendt til både almindelig opsugning og afsugning direkte fra håndværktøj typisk af større mængder meget fint eller sundhedsfarligt støv. Opsamling i syntetisk pose eller direkte i beholder. Enkel filterrensning under drift. Vedvarende sugestyrke. Lavt støjniveau. El-udtag med start/stop automatik. Kan leveres med separat luftafgang. Bipperalarm ved for lav luftgennemstrømning

Ronda 2400 fabriks- og lagerstøvsuger

Effektiv fabriks- og lagerstøvsuger til tørt støv på større arealer såsom lagerhaller, produktionshaller m.m. med hårde gulve. RONDA 2400 Green Tech er udstyret med et højkapacitets-mundstykke på 750 mm.

Ronda 300 støv- og vandsuger

Handy lille støv- og vandsuger, som kan suge både vådt og tørt, uden at man behøver at skifte filter først. RONDA 300 er velegnet, hvis mange brugere deler samme maskine og ofte suger både vådt og tørt.

Ronda 500 våd- og tørsuger

Robust våd- og tørsuger, med stor sugeevne, som kan suge væske og støv samtidigt, uden at man behøver at skifte filter. RONDA 500 er udstyret med en stærk syntetisk støv/væskepose.

Tidligere