Sanitets produkter

Bref Power WC Tabs

Kommes i toilettet natten over, og fjerner så det mest vedholdende snavs, kalk & Urinsten, aflejringer under vand, dårlig lugt, såvel som rust og misfarvning.

Iduna Urinal rengøring spray

Voksholdigt rengøringsmiddel til vandfrie urinaler. Sprøjt lidt Urinal rengøring på den indvendige og udvendige side af urinalet, lad det virke et øjeblik, herefter der tørres efter med en tør rengøringsklud.

Into WC

Flydende sur toiletrens. Fjerner kalk og rust. Har en desinficerende rengøringsevne.

Into WC Forte

Flydende desinficerende toiletrens med kraftig rengøringseffekt og kort indvirkningstid.

REN Kalkfjerner Extra

REN Kalkfjerner Ekstra anvendes til periodisk afkalkning af baderum, toiletter, håndvaske m.m.

Pris 1 liter kr.   46,95

Pris 5 liter kr. 203,00

REN Sanitet

Sanitet er et alkalisk rengøringsmiddel til daglig rengøring af baderum, toiletter, gulve og andre former for vådrum. Sanitet opløser og fjerner rester af fedtstoffer, kalksæbe, hudflager og snavsaflejringer.
Sanitet forebygger kalkaflejringer på fliser, armaturer, håndvaske m.m. og kan anvendes praktisk talt på alle overflader der tåler vand.

Pris 1 liter kr. 39,95

REN Toiletrens

REN Toiletrens anvendes til rengøring af toiletkummer, urinaler o.l. Fjerner effektivt urinsten, kalk og rustaflejringer. God vedhæftningsevne bevirker, at syrevirkningen udnyttes optimalt.

Pris 750 ml. kr. 39,95

Sani 100

Sanitetsrengøring til dagligt brug på alle overflader, der tåler vand. Fjerner effektivt almindelig sanitær snavs f.eks. hudfedt, kosmetik og sæberester. Reglmæssig brug hindrer opbygning af kalk og kalksæbe. Indeholder den lugtneutraliserende O.N.T. teknologi, som fjerner dårlig lugt og efterlader en behagelig, frisk og langtidsvirkende duft.

Sani Acid

Ekstra stærk kalkfjerner til fjernelse af kalkbelægninger, cementslør, urinsten og rustpletter fra syrefaste overflader.

Sani Ami

Kalksæbefjerner til sanitære områder.

Sani Calc

Effektiv kalkfjerner til syrefaste, hårde overflader. Fjerner hurtigtigt fastsiddende kalkbelægninger. Effektiv kalkdjerning på gulve, vægge og andre sanitære overflader.

Sani Calcafoam

Surt skumrengøringsmiddel til afkalkning af sanitet ved brug af skumsprøjte. Uden farve og parfume.

Sani Cid

Surt sanitetsrengøringsmiddel til daglig rengøring af alle overflader, der tåler syre, f.eks. emalje, porcelæn, keramiske fliser, glas m.m. Velegnet til alle vandhårdheder, inklusive hårdt vand.

Sani Clonet

Toiletmiddel med parfume og farve. Effektiv fjernelse af kalk og andre belægninger i toiletskåle og urinaler. Indeholder den lugtneutraliserende O.N.T. teknologi, som fjerner dårlig lugt og efterlader en behagelig, frisk og langtidsvirkende duft.

Sani Clonet Free

Klar-til-brug toiletrensemiddel uden farve og parfume til effektiv fjernelse af kalk og andre belægninger i toiletskåle og urinaler.

Sani Degrafoam

Alkalisk skumrengøringsmiddel til daglig skumrengøring af sanitet. Fjerner hudfedt og sæberester. Skal bruges med skumsprøjte. Uden farve og parfume.

Sani Flow

Højalkalisk afløbsrens. Fjerner effektivt tilstopninger og forhindre tilstopninger ved reglmæssig brug. Effektiv overfor madrester, sæberester, hår, fedt og snavs.

Sani MouldOut

Mugfjerner på klorbasis. Effektiv til fjernelse af mug, specielt i cementfuger. Kan også bruges til bruseforhæng.

Spærrevæske

Spærrevæske til bl.a. vandfrie urinaler, tørklosetter, ubrugte toiletter samt øvrige steder, hvor der ønkes en minimering af lugt og fordampning.

Tidligere