Rygstøvsugere

Ghibli T1 Rygstøvsuger

Ghibli T1 med ledning er nem at betjene og vejer kun 4,8 kg. 15 m. kabel, T1 rygstøvsugeren er udstyret med ergonomisk sele, der kan justeres til alles behov, og der er varmeisolering ind mod motoren. Der medfølger et stort tilbehørssæt, og på siden af maskinen er der tilbehørsholdere til små mundstykker. Støvsugeren har et 4-trins filtersystem, som sikrer en ren udblæsningsluft.

TILBUD kr. 2100 ekskl. moms.


 

Ghibli T1BC Rygstøvsuger Batteri

Rygstøvsugeren er nem at betjene, den vejer ikke ret meget, er på batteridrift og bæres som en rygsæk.  Ghibli T1BC rygstøvsugeren er udstyret med ergonomisk sele, der kan justeres til alles behov, og der er varmeisolering ind mod motoren. Maskinen har en driftstid på op til 45 minutter pr. opladning og kan hurtigt lades op igen på kun 2 timer.

TILBUD kr. 10.500,00 ekskl. moms

Nilfisk Advance GD5

Nilfisk Advance rygstøvsuger GD5. Lavt lydniveau. God filtrering med HEPA filter. 15 meter ledning. Ergonomisk sele. Velegnet til såvel højre som vensrehånds brugere.

TILBUD kr. 2750,00 

Numatic RSB140 Rygstøvsuger Batteri

Numatic RSB140 rygstøvsuger er batteridrevet og vejer 7,3 kg. Køretid 30 minutter og opladetid er 3,5 timer. Tilbehør følger med.

Tidligere