Rengøringsmidler

ABENA Hånddesinfektion m/gel og pumpe 600 ml.

Hånddesinfektion-gel med pumpe. 85% ethanol. 600 ml.

Abena hånddesinfektion er velegnet til blandt andet køkken, restaurant, buffet og til brug ved toilettet.

Populær hånddesinfektion i gelform.

Abena hånddesinfektion indeholder 600ml. desinfektionsgel og kommer i praktisk plastikdunk med doseringspumpe.

TILBUD kr. 62,00

Albue dispenser til hånddesinfektion

Ståldispenser med lang arm - 14 cm, 1000 ml

TILBUD kr. 235,50 

Bendurol Ultra

Stærk, alkalisk polishfjerner til alle gulvtyper, undtagen linoleum, parketgulve og tekstil beklædninger.

Bref Power WC Tabs

Kommes i toilettet natten over, og fjerner så det mest vedholdende snavs, kalk & Urinsten, aflejringer under vand, dårlig lugt, såvel som rust og misfarvning.

Brial Maxx

Højeffektivt overflade- og glasrengøringsmiddel med maksimal befugtningsevne. Anvendes på alle vandresistente overflader, det bedste resultat opnås på blanke materialer. Velegenet til plexiglas og andre sarte overflader.

Brial Shine

Neutralt rengøringsmiddel til polishbehandlede gulve og alle overflader der tåler vend.

Chromol

Pleje- og rengøringsmiddel til rustfrit stål.

Cif

Flydende, blød skurecreme. Ny effektiv formular. Skånsom at anvende.

Corso Vaskepulver

Universalt vaskepulver til hvidt og kulørt tøj. Blegemiddel virker ved vask over 60 grader. Med optisk hvidt og duft.

Duftblokke Linea Grøn/Lilla

Duftblokke der kan placeres på alle jævne overflader. Afgiver konstant duft.

Ecobrite Softner Fresh

Skyllemiddel med en behagelig frisk duft, der glatter tøjet og letter strygning af vasketøjet. kan anvendes på alle vaskbare tekstiler.

Ecolab Sapur Powder

Tæppe- og tekstilrengøringsmiddel pulver. 1 kg. Specielt egnet til Sisal tæpper. Til tørrensning.

 

 

Faxe Gulvsæbe Hvid

Anvendes til efterbehandling og vedligeholdelse af ludbehandlet træ. Til trægulve, der skal have et hvidpigmenteret look.

Faxe Gulvsæbe Natur

Specielt beregnet til efterbehandling og vedligeholdelse af ludbehandlet træ på gulve, møbler, bordplader m.v. hvor man ønsker den lyse patina.

Faxe Køkkenbordsolie

Faxe Køkkenbordsolie er specielt udviklet til nem grundbehandling, renovering og pleje af træoverflader, der skal være vandafvisende og slidstærke. Produktet er på basis af rene naturolier.

Faxe Oliepleje Hvid

Specielt udviklet til vedligeholdelse af oliebehandlede gulve. Indeholder milde, vaskeaktive stoffer og plejende voks på basis af acryl-, bi- og palmevoks.

Faxe oliepleje Natur

Anvendes til daglig pleje og vedligeholdelse af oliebehandlede trægulve, hvor man ønsker at bevare træets naturlige struktur og farvetone.

Faxe Pletfjerner Spray

Faxe Pletfjerner er et specialprodukt til pletfjerning. Pletter som f.eks. fedt, blod, kaffe, te, rødvin på ubehandlet, sæbebehandlet, vokset og olieret træ kan fjernes skånsomt. FAXE Pletfjerner indeholder ikke opløsningsmidler, duftstoffer og pigmenter.

Faxe Trærenser

Anvendes hovedsageligt til grundrengøring og afrensning i forbindelse med brugen af andre tilsvarende produkter.

Håndcreme

Abena, til tør hud uden parfume, 500 ml. Mild plejende håndcreme. Trænger hurtigt ind i huden. Har et højt indhold af vegetabilske olier, som plejer uden at virke fedtende. Indeholder Shea Butter, som har særdeles hudvenlige egenskaber, hvoraf blødgøring og regenerering er de vigtigste. Indeholder glycerin, der bevarer fugten i huden. pH 5-6.

Håndcreme

Plum, uden farve og parfume, 100 ml. Håndcreme til brug før og under arbejde med vand og vandbaserede stoffer. Anvendes på rene og tørre hænder.

Håndcreme

Plum, let parfumeret, 200 ml. Genopbyggende håndcreme. Til pleje af normal og tør hud. Let parfumeret. Hjælper huden med at genopbygge sin naturlige barrierefunktion. Trænger hurtigt ind i huden. Anvendes på rene og tørre hænder.

Hånddesinfektion

Soft Care Sensisept hånddesinfektion u/farve og parfume

Hånddesinfektion

Abena, gel, til ståldispenser, 1000 ml

Håndsprit Dispensere Berøringsfri m/ Gulvstander

Kvalitets Dispenser til opfyldning  1,2l  Håndsprit eller håndsprit m/gel. Bruger 6 x C-batterier.

Der følger 5 liter Håndsprit 70% m/ gel

TILBUD kr. 1995,00 inkl. moms 

 

Håndsæbe

Tork Premium, med farve og prafume, 1000 ml. Mildt parfumeret håndsæbe, der giver rene og friske hænder og forebygger hudirritation. Lang holdbarhed med op til 1000 vaske pr. flaske.

Helios Brillant

Til rengøring og pleje af keramiske kogeplader. Rengør og vedligeholder desuden alle metaloverflader.

Iduna Urinal rengøring spray

Voksholdigt rengøringsmiddel til vandfrie urinaler. Sprøjt lidt Urinal rengøring på den indvendige og udvendige side af urinalet, lad det virke et øjeblik, herefter der tørres efter med en tør rengøringsklud.

Imi ammonia

Alkalisk rengøringsmiddel med salmiak til daglig rengøring. Fejerner også olie- og fedtpletter. Behagelig duft.

Indur Ultra M

Selvblankende vaskeplejemiddel med polymerer. Efterlader højglansfilm, der beskytter gulvet. Uden farve og parfume.

Into WC

Flydende sur toiletrens. Fjerner kalk og rust. Har en desinficerende rengøringsevne.

Into WC Forte

Flydende desinficerende toiletrens med kraftig rengøringseffekt og kort indvirkningstid.

Jontec 300 Free

Lavtskummende universelt rengøringsmiddel til brug på alle gulve, der tåler vand. Økonomsik i brug pga. høj effektivitet. Velegnet til gulvvaskemasiker, skuremaskiner og manuel vask. Uden farve og parfume.

Jontec Best

Stærkte lavtskummende gulvrengøringsmiddel til fjernelse af mineralsk/syntetisk olie og fedt samt vandopløseligt snavs.

Jontec Forward

Effektiv alkalisk gulvrengøringsmiddel, velegnet til manuel brug samt til gulvvaskemaskiner. Fjerner effektivt kraftig smuds og fedt fra gulve, der tåler vand og som ikke er behandlet. Er også velegnet til fjernelse af vaskeplejefilm og til topskuring af polish før påføring af nye lag.

Jontec Linosafe

Effektiv polishfjerner til fjernelse af polish og vaskeplejefilm på linoleum og andre vandresistente hårde gulve. Hurtig og effektiv fjernelse af polish. Sikker i brug på alle vandresistente gulve. Svagt parfumeret.

Jontec Luna Free

Skridsikker halvblank gulvpolish til de fleste typer gulve. Polishfilmen beskytter gulvoverfladen og gør den daglige rengøring nemmere. Trafik mærker er lette at fjerne. Uden farve og parfume.

Jontec Matt Free

Mat, skridsikker gulvpolish til de fleste typer hårde gulve. Velegnet til hospitals- og plejesektoren pga. alkoholresistens og det matte udseende. Uden farve og parfume.

Jontec No. 1

Effektiv alkalisk polishfjerner. Fjerner hurtigt polish- og vaskeplejefilm. Efterskylning er ikke nødvendigt ved brug af vandsuger. Anbefales kun til alkaliresistente gulve. Anbefales ikke til linoleum på grund af risikoen for misfarvning.

Jontec Plaza

Porefylder og polish specielt udviklet til stengulve. Giver en langvarig beskyttelse mod mekanisk slitage. Giver en flot højblank overflade, der fremhæver stenens naturlige farver, og som er let at rengører.

Jontec ProStrip

Hurtigvirkende og effektiv polishfjerner til fjernelse af UHS polish eller tykke lag af anden polish. Kun til gulve, der er alkaliresistente.

Kiehl Eloxa Prima

Eloxa prima er et specielprodukt, der ikke indeholder syre eller alkalier. Anvendes i koncentreret form. Fjerner uden besvær fastsiddende og hårdnakket snavs, samtidig med at der etableres en beskyttende overfladefilm, der ikke hærder op. Anvendes til rengøring og vedligholdelse af indendørs metaloverflader, som rustfrit stål, aluminium og eloxeret aluminium.

Kiehl Tablefit

Kiehl Tablefit 750 ml. Effektiv spray-cleaner med stor emulgeringsevne. Fjerner enkelt hårdnakket snavs fra overflader, der tåler opløsningsmidler. Fjerner kuglepenstreger, tryksværte, blæk, mærker fra filtpenne og limrester fra labels på opløsningsmiddelbestandige overflader som plastik, plastikcoated overflader, rustfrit stål og aluminium.

Klinkeolie

Granit, Skifer og Klinkeolie gør de behandlede overflader mindre modtagelige for pletter, og de bliver dermed lettere at vedligholde.

Lucart Hånddesinfektions Dispenser

Lucart Sæbe/sprit dispenser til påfyld Econatural 500ml Sort.

TILBUD kr. 388,00

Magic Maxx

Til manuel og maskinel grundrengøring og vedligeholdelse af alle vandbestandige overflader. Velegnet til glaserede og uglaserede keramiske fliser. Efterskyldning er ikke nødvendigt. Velegenet til polishbehandlede gulve når doseringen er max 1,5%.

Neomart GMS

Stærkt alkalisk produkt til daglig rengøring af meget beskidte gulve, som tåler stærk alkali. Fjerner fedt, kraftig snavs og harpiks. Velegnet til rengøring af industrigulve, lagerhaller etc. til brug i gulvvaskemaskiner.

Neomat I

Industrirengøringsmiddel til alle alkalibestandige gulve, der tåler vand. Dybderensende rengøring, olie- og fedtfjerner til brug i gulvvaskemaskiner.

Nilfisk Biobact

Nilfisk Biobact Scent lugtfjerner. Bioteknologi. Anvendes omkring toiletter, pissoirer, badekar og tekstilflader, på gulve og møbler samt afløb i vaskerum.

OMO Professional Flydende Biologica

OMO prof. Flydende Biologica kan anvendes til både hvidt og kulørt vask. Doseringsenheden er integreret i emballagen. Du skal blot holde vaskebolden under doseringsenheden og tappe det flydende vaskemiddel. Der er 7,5 liter i amballagen og det rækker til 100 vaske.

OMO Professional Flydende Color

OMO prof. Flydende Biologica kan anvendes til kulørt vask. Doseringsenheden er integreret i emballagen. Du skal blot holde vaskebolden under doseringsenheden og tappe det flydende vaskemiddel. Der er 7,5 liter i amballagen og det rækker til 100 vaske.

OMO Professional Sensitive

OMO professional Sensitive er et koncentreret tøjvaskemiddel som egner sig til vask af alle tekstiler. OMO Professional Sensitive indeholder hverken farve eller parfume. Produktet er særdeles drøj i brug. Blegesystemet er aktivt ved vasketemperaturer over 40 gr. kulørte tekstiler bør dog ikke vaskes ved temperaturer over 50 gr.

OMO Professional White

OMO professional White er et kvalitetsvaskepulver velegnet til alle tøjsorteringer. Vasker kogehvidt ved 60 grader. Fosfatfrit tøjvaskemiddel, der er velegnet til brug i husholdning og i vaskerier på plejehjem samt øverige institutioner. Produktet er økonomisk i brug og velegnet til vask af alt hvildt bomuld og polyesterbomuld samt farveægte tekstiler.

Plum Håndsprit med Gel

600 ml. Håndsprit 85% med Gel

Pris kr. 69

Plum Håndsprit uden Gel

600 ml. håndsprit 85% uden Gel

Pris kr. 69

Pro Shine

Møbel politur til pleje og vedligeholdelse af  polerede møbler.

Purell Surface Wipes

100 stk. desinfektions servietter

Pris kr. 71

REN Grill- og Ovnrens

Opløser hurtigt og effektivt alle former for fastbrændte rester samt ekstreme fedtaflejringer.

Pris 1 liter kr. 64,95

REN Kalkfjerner Extra

REN Kalkfjerner Ekstra anvendes til periodisk afkalkning af baderum, toiletter, håndvaske m.m.

Pris 1 liter kr.   46,95

Pris 5 liter kr. 203,00

REN Multi

Multi er et letalkalisk rengøringsmiddel, til den daglige rengøring. Fjerner fedt og snavs. Produktet er velegnet til rengøring af gulve og inventar, og er samtidig særdeles velegnet til rengøring af lakerede og maledede overflader, samt marmor og terrazzo. Herudover er produktet særdeles velegnet til alle hårde overflader der tåler vand. Multi’s sammensætning sikre, at produktet tørrer hurtigt og efterlader en flot og blank overflade. Bemærk: Produktet egner sig ikke til bløde metaller.

REN Olie/Fedtfjerner

REN Olie/Fedtfjerner er et grundrengøringsmiddel til fjernelse af nikotin/tjære, gummistreger, olie og fedt. Olie og fedtfjerner er velegnet til rengøring af cement- og betongulve, motorer, maskinedele, presenninger m.m. samt klargøring af campingvogne, lystbåde o.l. Olie og fedtfjerner kan anvendes på aluminium og andre letmetaller når brugsanvisningen følges.

Pris 1 liter kr.    37,95

Pris 5 liter kr. 120,00

REN Sanitet

Sanitet er et alkalisk rengøringsmiddel til daglig rengøring af baderum, toiletter, gulve og andre former for vådrum. Sanitet opløser og fjerner rester af fedtstoffer, kalksæbe, hudflager og snavsaflejringer.
Sanitet forebygger kalkaflejringer på fliser, armaturer, håndvaske m.m. og kan anvendes praktisk talt på alle overflader der tåler vand.

Pris 1 liter kr. 39,95

REN Toiletrens

REN Toiletrens anvendes til rengøring af toiletkummer, urinaler o.l. Fjerner effektivt urinsten, kalk og rustaflejringer. God vedhæftningsevne bevirker, at syrevirkningen udnyttes optimalt.

Pris 750 ml. kr. 39,95

REN Universal

REN Universal anvendes til daglig rengøring af gulve, vægge og inventar i bl.a. institutioner og andre steder hvor der er behov for regelmæssig rengøring med et mildt rengøringsmiddel.

Pris 1 liter kr. 39,95

Pris 5 liter kr. 95,00

REN Vinduesrens

REN Vinduesrens er en Glas og vinduespolerings-væske til vinduer, spejle, fliser, lampekupler, tv-skærme, bilruder m.m.

Pris kr. 750 ml.  kr. 32,95

REN Vinduessæbe

REN Vinduessæbe anvendes til rengøring og polering af vinduer m.m.

Pris 1 liter  kr. 39,95

REN Zeep - Vaske & pleje uden voks

REN ZEEP kan anvendes til rengøring og vedligeholdelse af alle gulve som tåler vand. ZEEP sikre en effektiv rengøring og efterlader samtidig en beskyttende sæbefilm. ZEEP's specielle sammensætning af tensider sikre samtidig en smudsafvisende ''antistatisk'' effekt. Anvendes med stor fordel til stærkt trafikerede gulve.

Pris 5 liter kr. 148,00

Sani 100

Sanitetsrengøring til dagligt brug på alle overflader, der tåler vand. Fjerner effektivt almindelig sanitær snavs f.eks. hudfedt, kosmetik og sæberester. Reglmæssig brug hindrer opbygning af kalk og kalksæbe. Indeholder den lugtneutraliserende O.N.T. teknologi, som fjerner dårlig lugt og efterlader en behagelig, frisk og langtidsvirkende duft.

Sani Acid

Ekstra stærk kalkfjerner til fjernelse af kalkbelægninger, cementslør, urinsten og rustpletter fra syrefaste overflader.

Sani Ami

Kalksæbefjerner til sanitære områder.

Sani Calc

Effektiv kalkfjerner til syrefaste, hårde overflader. Fjerner hurtigtigt fastsiddende kalkbelægninger. Effektiv kalkdjerning på gulve, vægge og andre sanitære overflader.

Sani Calcafoam

Surt skumrengøringsmiddel til afkalkning af sanitet ved brug af skumsprøjte. Uden farve og parfume.

Sani Cid

Surt sanitetsrengøringsmiddel til daglig rengøring af alle overflader, der tåler syre, f.eks. emalje, porcelæn, keramiske fliser, glas m.m. Velegnet til alle vandhårdheder, inklusive hårdt vand.

Sani Clonet

Toiletmiddel med parfume og farve. Effektiv fjernelse af kalk og andre belægninger i toiletskåle og urinaler. Indeholder den lugtneutraliserende O.N.T. teknologi, som fjerner dårlig lugt og efterlader en behagelig, frisk og langtidsvirkende duft.

Sani Clonet Free

Klar-til-brug toiletrensemiddel uden farve og parfume til effektiv fjernelse af kalk og andre belægninger i toiletskåle og urinaler.

Sani Degrafoam

Alkalisk skumrengøringsmiddel til daglig skumrengøring af sanitet. Fjerner hudfedt og sæberester. Skal bruges med skumsprøjte. Uden farve og parfume.

Sani Flow

Højalkalisk afløbsrens. Fjerner effektivt tilstopninger og forhindre tilstopninger ved reglmæssig brug. Effektiv overfor madrester, sæberester, hår, fedt og snavs.

Sani MouldOut

Mugfjerner på klorbasis. Effektiv til fjernelse af mug, specielt i cementfuger. Kan også bruges til bruseforhæng.

Satine Clean

Vaskeplejemiddel på sæbebasis, uden voks. Til daglig rengøring af alle vaskbare overplader. Giver mat overfalde. Uden farve og parfume.

Soft Care med hånddesinfektion

Soft Care med hånddesinfektion

Soft Care Sensitiv u/farve og parfume

Soft Care Sensitiv u/farve og parfume

Soft Care Skumsæbe

Soft Care Skumsæbe

Sprint 200

Universelt rengøringsmiddel til daglig brug på vandresistente overflader. Effektive rengørende egenskaber. Tørre hurtigt uden at stribe.

Sprint Emerel Free L

Grundrengøringsmiddel til periodisk rengøring og pletfjerning. Rengører effektivt alkaliresistente hårde overfalder. Fjerner pletter, nikotin, mærker efter såle f.eks. melamindøre og bordben samt andre overflader. Uden farve og parfume.

Sprint Flower

Deodoriserende rengøringsmiddel til daglig brug på vandresistente overflader. Rengør og fjerner samtidig ubehagelig lugt. Velegnet til f.esk. naturlige og kunstige sten, keramiske fliser, syntetiske overflader, spejle, porcelæn og emalje.

Sprint Multi

Alkalisk skumrengøringsmiddel i sprayflaske beregnet til pletrengøring. Kan anvendes på alle flader, der tåler alkali. Er enkel og praktisk at anvende.

Sprint Spitfire Spray

Klar-til-brug grundrengøringsmiddel med skumsprayer. Rengør effektivt overflader, der kan tåle høj alkali. Fjerner fedt, fingeraftryk, kaffepletter, blæk, nikotin, mm.

Spærrevæske

Spærrevæske til bl.a. vandfrie urinaler, tørklosetter, ubrugte toiletter samt øvrige steder, hvor der ønkes en minimering af lugt og fordampning.

Suma Bac D10

Koncentreret rengørings- og desinfektionsmiddel til alle overflader i fødevarevirksomheder. Anvendes hvor høj hygiejnisk effekt ønskes. Suma Bac D10 er godkendt af Fødevarestyrelsen.

Suma Calc D5

Koncentreret afkalkningsmiddel til fjernelse af kalkbelægninger på køkkenudstyr og redskaber samt til afkalkning af opvaskemaskiner. Fjerner oxideret film og giver mat metaloverflade ny glans.

Suma Force D3.5

Alkalisk flydende rengøringsmiddel til manuel rengøring af stærkt besmudsede overflader i køkkener som gulve, udstyr, emhætter m.v. Produktet er optimalt sammensat af non- og anioniske tensider, som befrugter overfladen, samt alkali og kalkbinder, som effektivt fjerner alle former for fedtstoffer og indtørrede madrester. Produktet er udviklet så det kan anvendes på aluminium. Er specielt velegnet til rengøring af gulve enten manuelt med et mop-system eller i lavtryksanlæg og/eller skumanlæg.

Suma Inox D7.1

Anvendes ufortyndet og giver langtidsvirkende beskyttelse og glansfuld overflade på rustfri ståloverflader.

Suma Lima L3

Stærkt alkalisk klorineret maskineopvaskemiddel til middelhartd og hårdt vand, som effektivt fjerner besmudsning fra fedtstoffer, stivelse og proteiner. Den koncentrerede formulering giver højere brugsøkonomi og fjerner effektivt garvesyrebelægninger. De specielle komponenter hindrer hurtig opbygning af kalk i opvaskemaskiner selv i hårdt vand.

Suma Opal L9

Klorineret maskineopvaskemiddel ''ikke ætsende'', specielt formuleret til fjernelse af besmudsning i alle vandforhold. Formuleringen er kun klassificeret ''lokalirriterende''. Et betydningsfuldt skridt fremad i udviklingen inden for sikkerhed. Sikkert at håndtere og anvende. Fremragende vaskeegenskaber, som hurtigt fjerner besmudsning fra fedtstoffer, stivelse, proteiner og garvesyrebelægninger. Sikkert at anvende på dekoration, glasur på service og aluminium samt i opvaskemaskiner. Den høje koncentration i produktet giver fremragende brugsøkonomi.

Suma Select free A7

Koncentreret lavtskummende afspændingsmiddel til maskineopvask. Sikrer hurtigt tørring samt stribe- og pletfri resultater. Den koncentreret formulering giver fremragende brugsøkonomi. Produktet er Svanemærket.

Suma Star D1

Flydende højkoncentreret håndopvaskemiddel til rengøring af gryder, pander, porcelæn, glas og andet vaskbart udstyr. Det stabile skum bevirker længere og mere effektiv anvendelse.

Suma Star Pur-Eco D1

Koncentreret flydende håndopvaskemiddel. Uden farve og parfume.

Sun Professional Maskineopvasketabletter

Koncentreret effektiv opvasketablet til maskineopvask, specielt udviklet til fjernelse af besmudsning i alle vandforhold. Nem dosering og med aktivt ilt, som gør produktet effektivt over for farvede belægninger. Kan anvendes i opvaskemaskiner med såvel kort som lang vasketid. Produktet er Svanemærket.

Tana Cream Cleaner

Miljøvenlig creme rengøringsmiddel til alle hårde overflader i køkkenet og sanitære områder.

Tana Glass & Window Cleaner

Fjerner ophobet snavs fra omgivelser, fedtafledninger og nikotin fra alle vinduer og spejle. Alle indvendig og udvendige ruder, som for eksempel vinduer, spejle, udstillings skabe osv. Skånsom mod huden og pH-neutral.

Tana Gripgo

Gripgo garantere øget sikkerhed og modvirker glatte gulve. Dosering og pleje indstilles efter gulvtype og beskaffenhed. Gripgo er ligeledes fremragende til polish behandlede gulve. Efterlader en skridsikker silkeblank beskyttelses film.

Tana Lamitan

Ideel til imprægnerende rengøring af alle værdifulde, sugende og svulmende hårde gulvbelægninger, som f.eks.  uforseglede og forseglede træbelægninger, laminat og kork.

Tana SR13

Kan anvendes til alle behandlede og ubehandlede gulvbelægninger. Er også egnet til alle afvaskelige, glatte og glinsende overfalder af kunststof, lak, glas, keramik og metal. Er ikke egnet til uferniseret træ.

Tana Tawip Vioclean

Fremragende rengøringseffekt. Efterlader en silkemat plejende film, som beskytter mod tilsmudsning og striber. Virker antistatisk. Vionet er særdeles velegenet til plejende rengøring af vaskbare overflader og vandfaste gulvbelægninger som f.eks. olie- og voksbehandlede træoverflader.

Tapi Gum

Frysespray uden CFC til fjernelse af tyggegummi. Anvendes ved at spray direkte på tyggegummiet og skrabe det omgående af. Gentag hvis det er nødvendigt.

Tapi Spotex 1

Aerosolspray til fjernelse af ikke-vandopløselige pletter fra tæpper og betræk. Dette er en pletfjerner til olie- og fedtpletter.

Tapi Spotex 2

Pletfjerner til tæpper og betræk. Indholder O.N.T., som neutraliserer dårlig lugt. Hurtigt og effektivt - Spray på pletten og lad virke i 30 sekunder.

Texguard Ex

Bakteriedræbende tæppeekstraktionsmiddel til rengøring af tæpper og tekstiler. Ved uldtæpper og tæpper med stærke farver, bør der laves en forprøve på et ikke synligt sted.

We Grundrens

Polishfjerner og rengøringsmiddel til alle gulvbelægninger der tåler vand. Anvendelig både til grundrengøring og daglig rengøring.

Tidligere