REN produkter

REN Grill- og Ovnrens

Opløser hurtigt og effektivt alle former for fastbrændte rester samt ekstreme fedtaflejringer.

Pris 1 liter kr. 64,95

REN Kalkfjerner Extra

REN Kalkfjerner Ekstra anvendes til periodisk afkalkning af baderum, toiletter, håndvaske m.m.

Pris 1 liter kr.   46,95

Pris 5 liter kr. 203,00

REN Microfiber moppe sæt

Velcromopsæt med teleskop og 3 garn

 

JUBI90 TILBUD kr. 299,00

REN Multi

Multi er et letalkalisk rengøringsmiddel, til den daglige rengøring. Fjerner fedt og snavs. Produktet er velegnet til rengøring af gulve og inventar, og er samtidig særdeles velegnet til rengøring af lakerede og maledede overflader, samt marmor og terrazzo. Herudover er produktet særdeles velegnet til alle hårde overflader der tåler vand. Multi’s sammensætning sikre, at produktet tørrer hurtigt og efterlader en flot og blank overflade. Bemærk: Produktet egner sig ikke til bløde metaller.

REN Olie/Fedtfjerner

REN Olie/Fedtfjerner er et grundrengøringsmiddel til fjernelse af nikotin/tjære, gummistreger, olie og fedt. Olie og fedtfjerner er velegnet til rengøring af cement- og betongulve, motorer, maskinedele, presenninger m.m. samt klargøring af campingvogne, lystbåde o.l. Olie og fedtfjerner kan anvendes på aluminium og andre letmetaller når brugsanvisningen følges.

Pris 1 liter kr.    37,95

Pris 5 liter kr. 120,00

REN Sanitet

Sanitet er et alkalisk rengøringsmiddel til daglig rengøring af baderum, toiletter, gulve og andre former for vådrum. Sanitet opløser og fjerner rester af fedtstoffer, kalksæbe, hudflager og snavsaflejringer.
Sanitet forebygger kalkaflejringer på fliser, armaturer, håndvaske m.m. og kan anvendes praktisk talt på alle overflader der tåler vand.

Pris 1 liter kr. 39,95

REN Toiletrens

REN Toiletrens anvendes til rengøring af toiletkummer, urinaler o.l. Fjerner effektivt urinsten, kalk og rustaflejringer. God vedhæftningsevne bevirker, at syrevirkningen udnyttes optimalt.

Pris 750 ml. kr. 39,95

REN Universal

REN Universal anvendes til daglig rengøring af gulve, vægge og inventar i bl.a. institutioner og andre steder hvor der er behov for regelmæssig rengøring med et mildt rengøringsmiddel.

Pris 1 liter kr. 39,95

Pris 5 liter kr. 95,00

REN Vinduesrens

REN Vinduesrens er en Glas og vinduespolerings-væske til vinduer, spejle, fliser, lampekupler, tv-skærme, bilruder m.m.

Pris kr. 750 ml.  kr. 32,95

REN Vinduessæbe

REN Vinduessæbe anvendes til rengøring og polering af vinduer m.m.

Pris 1 liter  kr. 39,95

REN Zeep - Vaske & pleje uden voks

REN ZEEP kan anvendes til rengøring og vedligeholdelse af alle gulve som tåler vand. ZEEP sikre en effektiv rengøring og efterlader samtidig en beskyttende sæbefilm. ZEEP's specielle sammensætning af tensider sikre samtidig en smudsafvisende ''antistatisk'' effekt. Anvendes med stor fordel til stærkt trafikerede gulve.

Pris 5 liter kr. 148,00

Tidligere