Polish produkter

Bendurol Ultra

Stærk, alkalisk polishfjerner til alle gulvtyper, undtagen linoleum, parketgulve og tekstil beklædninger.

Jontec Linosafe

Effektiv polishfjerner til fjernelse af polish og vaskeplejefilm på linoleum og andre vandresistente hårde gulve. Hurtig og effektiv fjernelse af polish. Sikker i brug på alle vandresistente gulve. Svagt parfumeret.

Jontec Luna Free

Skridsikker halvblank gulvpolish til de fleste typer gulve. Polishfilmen beskytter gulvoverfladen og gør den daglige rengøring nemmere. Trafik mærker er lette at fjerne. Uden farve og parfume.

Jontec Matt Free

Mat, skridsikker gulvpolish til de fleste typer hårde gulve. Velegnet til hospitals- og plejesektoren pga. alkoholresistens og det matte udseende. Uden farve og parfume.

Jontec No. 1

Effektiv alkalisk polishfjerner. Fjerner hurtigt polish- og vaskeplejefilm. Efterskylning er ikke nødvendigt ved brug af vandsuger. Anbefales kun til alkaliresistente gulve. Anbefales ikke til linoleum på grund af risikoen for misfarvning.

Jontec Plaza

Porefylder og polish specielt udviklet til stengulve. Giver en langvarig beskyttelse mod mekanisk slitage. Giver en flot højblank overflade, der fremhæver stenens naturlige farver, og som er let at rengører.

Jontec ProStrip

Hurtigvirkende og effektiv polishfjerner til fjernelse af UHS polish eller tykke lag af anden polish. Kun til gulve, der er alkaliresistente.

We Grundrens

Polishfjerner og rengøringsmiddel til alle gulvbelægninger der tåler vand. Anvendelig både til grundrengøring og daglig rengøring.

Tidligere