Nyheder

Bref Power WC Tabs

Kommes i toilettet natten over, og fjerner så det mest vedholdende snavs, kalk & Urinsten, aflejringer under vand, dårlig lugt, såvel som rust og misfarvning.

Electrolux Pure D9

PD91-6PTX. 12 meter aktionsradius. Vaskbart filter. Ledningsoprul. Let aluminiums teleskoprør. Sugestyrkeregulering i håndtaget. Lydniveau dB(A) 69. Hygiejnisk forsegling af støvposen med CleanLift håndtag.

Electrolux Pure D9

PD91-4RR. Rød. 12 meter aktionsradius. Vaskbart filter. Ledningsoprul. Let aluminiums teleskoprør. Lydniveau dB(A) 69. Hygiejnisk forsegling af støvposen med CleanLift håndtag.

Electrolux Pure F9

Ledningsfri batteri støvsuger, der rengører dit hjem på en enkelt opladning på samme niveau som en traditionel støvsuger. Med det fleksible hoved har du alsidigheden til at rengøre både under lave møbler og i høje hjørner. Teleskop funktion så støvsugeren kan indstilles i forskellig højde. Poseløs. Tilbehørs mundstykker til møbler og paneler. PF91-6IBM.

Faxe Køkkenbordsolie

Faxe Køkkenbordsolie er specielt udviklet til nem grundbehandling, renovering og pleje af træoverflader, der skal være vandafvisende og slidstærke. Produktet er på basis af rene naturolier.

Faxe Pletfjerner Spray

Faxe Pletfjerner er et specialprodukt til pletfjerning. Pletter som f.eks. fedt, blod, kaffe, te, rødvin på ubehandlet, sæbebehandlet, vokset og olieret træ kan fjernes skånsomt. FAXE Pletfjerner indeholder ikke opløsningsmidler, duftstoffer og pigmenter.

Kiehl Eloxa Prima

Eloxa prima er et specielprodukt, der ikke indeholder syre eller alkalier. Anvendes i koncentreret form. Fjerner uden besvær fastsiddende og hårdnakket snavs, samtidig med at der etableres en beskyttende overfladefilm, der ikke hærder op. Anvendes til rengøring og vedligholdelse af indendørs metaloverflader, som rustfrit stål, aluminium og eloxeret aluminium.

Kiehl Tablefit

Kiehl Tablefit 750 ml. Effektiv spray-cleaner med stor emulgeringsevne. Fjerner enkelt hårdnakket snavs fra overflader, der tåler opløsningsmidler. Fjerner kuglepenstreger, tryksværte, blæk, mærker fra filtpenne og limrester fra labels på opløsningsmiddelbestandige overflader som plastik, plastikcoated overflader, rustfrit stål og aluminium.

Nilfisk SC250 Gulvvasker

SC250 er en effektiv batteridrevet letvægtsmaskine. Fejer, vasker og tørrer på samme tid. Kommer helt ind i hjørnerne og rengør effektivt i begge retninger.

Numatic Charles

Kombineret våd- og tørstøvsuger. 1200 W. Inklusiv komplet udstyr til både vådt og tørt.

VDM Alex Combi spand

VDM Alex Combi spand med hjul og vrider.

Tidligere