Kontakt

Ditlev Jørgensen’s Eftf. ApS v/Sven Lindum
Rosenkrantzgade 22
8000 Århus C

Tlf.: 8613 4677

E-mail: info@ditlevj.dk

Medarbejdere

Sven Lindum (Daglig leder og indehaver)
Birgitte Lindum Andersen (Regnskabsansvarlig)
Patrick Borup (Butiksassistent)
Christian Bengaard (Værkfører)
Magnus Ravn Stidsen (Vareudbringning og lager)
Katrine (Piccoline)

Kontaktformular

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Persondatapolitik

Ditlev Jørgensens Eftf. tager behandling af dine personlige oplysninger alvorligt. Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik og overholder altid alle lovbestemmelser.

Grundlaget for vores behandling af dine persone oplysninger er, kunne gennemføre en handel på kredit, oprette en konto hos os eller levere varer til dig. Og i den forbindelse sende dig e-mails og anden relevant korrespondance.

Person oplysninger

Ditlev Jørgensens Eftf. indsamler følgende oplysninger om dig: Firmanavn, Cvr. nr., For og efternavn, Adresse, E-mail adresse, Telefonnummer.

Formålet med indsamlingen af personoplysningerne er at håndtere dine aktiviteter hos os.

Ditlev Jørgensens Eftf. behandler kun personoplysninger om dig, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af formålet.

Ditlev Jørgensens Eftf. vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse dertil, eller så længer det er relevant for det formål, de er blevet indsamlet. Personoplysninger vil uden aktivitet på din konto blive slettet efter 5 år.

Ditlev Jørgensens Eftf. vil sørge for, at vi har passende sikkerhedsforanstaltninger.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevare og behandler om dig.

Du kan til enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse.

Du kan til enhver tid rette/ændre/slette dine persondata, ved at kontakte os på e-mail: info@ditlevj.dk.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, Tlf.: 33193200, E-mail: dt@datatilsynet.dk.

Dataansvarlig

Dine personoplysninger indsamles, behandles og anvendes af Ditlev Jørgensens Eftf. Aps, Rosenkrantzgade 22, 8000 Aarhus C, Cvr. nr.: 15002182