Køkken produkter

Chromol

Pleje- og rengøringsmiddel til rustfrit stål.

Cif

Flydende, blød skurecreme. Ny effektiv formular. Skånsom at anvende.

Faxe Køkkenbordsolie

Faxe Køkkenbordsolie er specielt udviklet til nem grundbehandling, renovering og pleje af træoverflader, der skal være vandafvisende og slidstærke. Produktet er på basis af rene naturolier.

Helios Brillant

Til rengøring og pleje af keramiske kogeplader. Rengør og vedligeholder desuden alle metaloverflader.

REN Grill- og Ovnrens

Opløser hurtigt og effektivt alle former for fastbrændte rester samt ekstreme fedtaflejringer.

Pris 1 liter kr. 64,95

REN Olie/Fedtfjerner

REN Olie/Fedtfjerner er et grundrengøringsmiddel til fjernelse af nikotin/tjære, gummistreger, olie og fedt. Olie og fedtfjerner er velegnet til rengøring af cement- og betongulve, motorer, maskinedele, presenninger m.m. samt klargøring af campingvogne, lystbåde o.l. Olie og fedtfjerner kan anvendes på aluminium og andre letmetaller når brugsanvisningen følges.

Pris 1 liter kr.    37,95

Pris 5 liter kr. 120,00

REN Vinduesrens

REN Vinduesrens er en Glas og vinduespolerings-væske til vinduer, spejle, fliser, lampekupler, tv-skærme, bilruder m.m.

Pris kr. 750 ml.  kr. 32,95

Suma Bac D10

Koncentreret rengørings- og desinfektionsmiddel til alle overflader i fødevarevirksomheder. Anvendes hvor høj hygiejnisk effekt ønskes. Suma Bac D10 er godkendt af Fødevarestyrelsen.

Suma Calc D5

Koncentreret afkalkningsmiddel til fjernelse af kalkbelægninger på køkkenudstyr og redskaber samt til afkalkning af opvaskemaskiner. Fjerner oxideret film og giver mat metaloverflade ny glans.

Suma Force D3.5

Alkalisk flydende rengøringsmiddel til manuel rengøring af stærkt besmudsede overflader i køkkener som gulve, udstyr, emhætter m.v. Produktet er optimalt sammensat af non- og anioniske tensider, som befrugter overfladen, samt alkali og kalkbinder, som effektivt fjerner alle former for fedtstoffer og indtørrede madrester. Produktet er udviklet så det kan anvendes på aluminium. Er specielt velegnet til rengøring af gulve enten manuelt med et mop-system eller i lavtryksanlæg og/eller skumanlæg.

Suma Inox D7.1

Anvendes ufortyndet og giver langtidsvirkende beskyttelse og glansfuld overflade på rustfri ståloverflader.

Suma Lima L3

Stærkt alkalisk klorineret maskineopvaskemiddel til middelhartd og hårdt vand, som effektivt fjerner besmudsning fra fedtstoffer, stivelse og proteiner. Den koncentrerede formulering giver højere brugsøkonomi og fjerner effektivt garvesyrebelægninger. De specielle komponenter hindrer hurtig opbygning af kalk i opvaskemaskiner selv i hårdt vand.

Suma Opal L9

Klorineret maskineopvaskemiddel ''ikke ætsende'', specielt formuleret til fjernelse af besmudsning i alle vandforhold. Formuleringen er kun klassificeret ''lokalirriterende''. Et betydningsfuldt skridt fremad i udviklingen inden for sikkerhed. Sikkert at håndtere og anvende. Fremragende vaskeegenskaber, som hurtigt fjerner besmudsning fra fedtstoffer, stivelse, proteiner og garvesyrebelægninger. Sikkert at anvende på dekoration, glasur på service og aluminium samt i opvaskemaskiner. Den høje koncentration i produktet giver fremragende brugsøkonomi.

Suma Select free A7

Koncentreret lavtskummende afspændingsmiddel til maskineopvask. Sikrer hurtigt tørring samt stribe- og pletfri resultater. Den koncentreret formulering giver fremragende brugsøkonomi. Produktet er Svanemærket.

Suma Star D1

Flydende højkoncentreret håndopvaskemiddel til rengøring af gryder, pander, porcelæn, glas og andet vaskbart udstyr. Det stabile skum bevirker længere og mere effektiv anvendelse.

Sun Professional Maskineopvasketabletter

Koncentreret effektiv opvasketablet til maskineopvask, specielt udviklet til fjernelse af besmudsning i alle vandforhold. Nem dosering og med aktivt ilt, som gør produktet effektivt over for farvede belægninger. Kan anvendes i opvaskemaskiner med såvel kort som lang vasketid. Produktet er Svanemærket.

Tidligere