Inventar produkter

Brial Maxx

Højeffektivt overflade- og glasrengøringsmiddel med maksimal befugtningsevne. Anvendes på alle vandresistente overflader, det bedste resultat opnås på blanke materialer. Velegenet til plexiglas og andre sarte overflader.

Brial Shine

Neutralt rengøringsmiddel til polishbehandlede gulve og alle overflader der tåler vend.

Imi ammonia

Alkalisk rengøringsmiddel med salmiak til daglig rengøring. Fejerner også olie- og fedtpletter. Behagelig duft.

Kiehl Tablefit

Kiehl Tablefit 750 ml. Effektiv spray-cleaner med stor emulgeringsevne. Fjerner enkelt hårdnakket snavs fra overflader, der tåler opløsningsmidler. Fjerner kuglepenstreger, tryksværte, blæk, mærker fra filtpenne og limrester fra labels på opløsningsmiddelbestandige overflader som plastik, plastikcoated overflader, rustfrit stål og aluminium.

Magic Maxx

Til manuel og maskinel grundrengøring og vedligeholdelse af alle vandbestandige overflader. Velegnet til glaserede og uglaserede keramiske fliser. Efterskyldning er ikke nødvendigt. Velegenet til polishbehandlede gulve når doseringen er max 1,5%.

Pro Shine

Møbel politur til pleje og vedligeholdelse af  polerede møbler.

REN Multi

Multi er et letalkalisk rengøringsmiddel, til den daglige rengøring. Fjerner fedt og snavs. Produktet er velegnet til rengøring af gulve og inventar, og er samtidig særdeles velegnet til rengøring af lakerede og maledede overflader, samt marmor og terrazzo. Herudover er produktet særdeles velegnet til alle hårde overflader der tåler vand. Multi’s sammensætning sikre, at produktet tørrer hurtigt og efterlader en flot og blank overflade. Bemærk: Produktet egner sig ikke til bløde metaller.

REN Olie/Fedtfjerner

REN Olie/Fedtfjerner er et grundrengøringsmiddel til fjernelse af nikotin/tjære, gummistreger, olie og fedt. Olie og fedtfjerner er velegnet til rengøring af cement- og betongulve, motorer, maskinedele, presenninger m.m. samt klargøring af campingvogne, lystbåde o.l. Olie og fedtfjerner kan anvendes på aluminium og andre letmetaller når brugsanvisningen følges.

Pris 1 liter kr.    37,95

Pris 5 liter kr. 120,00

REN Universal

REN Universal anvendes til daglig rengøring af gulve, vægge og inventar i bl.a. institutioner og andre steder hvor der er behov for regelmæssig rengøring med et mildt rengøringsmiddel.

Pris 1 liter kr. 39,95

Pris 5 liter kr. 95,00

REN Vinduesrens

REN Vinduesrens er en Glas og vinduespolerings-væske til vinduer, spejle, fliser, lampekupler, tv-skærme, bilruder m.m.

Pris kr. 750 ml.  kr. 32,95

Sprint 200

Universelt rengøringsmiddel til daglig brug på vandresistente overflader. Effektive rengørende egenskaber. Tørre hurtigt uden at stribe.

Sprint Emerel Free L

Grundrengøringsmiddel til periodisk rengøring og pletfjerning. Rengører effektivt alkaliresistente hårde overfalder. Fjerner pletter, nikotin, mærker efter såle f.eks. melamindøre og bordben samt andre overflader. Uden farve og parfume.

Sprint Flower

Deodoriserende rengøringsmiddel til daglig brug på vandresistente overflader. Rengør og fjerner samtidig ubehagelig lugt. Velegnet til f.esk. naturlige og kunstige sten, keramiske fliser, syntetiske overflader, spejle, porcelæn og emalje.

Sprint Multi

Alkalisk skumrengøringsmiddel i sprayflaske beregnet til pletrengøring. Kan anvendes på alle flader, der tåler alkali. Er enkel og praktisk at anvende.

Sprint Spitfire Spray

Klar-til-brug grundrengøringsmiddel med skumsprayer. Rengør effektivt overflader, der kan tåle høj alkali. Fjerner fedt, fingeraftryk, kaffepletter, blæk, nikotin, mm.

Tidligere