Industrimaskiner

Vi har altid mange forskellige varianter af maskiner til professionelt brug på lager. Vi kan tilbyde rådgivning og  finde en maskine til enhver specialopgave.

Easy Clean 127 AD rygstøvsuger.

Ergonomisk rygstøvsuger med 8 m. kabel. Meget robust og slagfast, lav vægt og lavt støjniveau. Easy Clean 127 AD er velegnet til eksempelvis biografer, trappearealer og offentlige transportmidler.

Easy Clean TEX ES 53 S Tæpperenser

Easy Clean Tex ES 53 S er en professionel extraktionsmaskine til rensning af større arealer. En 4,5 bar pumpe med regulerbar tryk og væskemængde sikrer optimal renseeffekt. Velegnet sammen med motormundstykke.

Easy Clean TEX ES 9 S Tæpperenser

Easy Clean Tex ES 9 S er en effektiv og handy tæpperenser, der er velegnet til mindre renseopgaver, som f.eks. indtræksrens, pletrensning, rensning af mindre arealer, udlejning m.m.
4,5 bar membranpumpe sikrer effektiv rensning.

Ghibli AS 2 Støvsuger

Ghibli AS 2 er velegnet til rengøring af mindre kontorer, butikker, institutioner m.m. Handy, kompakt og let at transportere. Meget robust. Med udblæsnings filter. Kraftig sugemotor og lavt støjniveau.

Ghibli model AS27

Ghibli model AS27 Støvsuger og vandsuger. Motor 1200 Watt. Kombineret vand- og støvsuger. 27 liters beholder. Kan bruges med eller uden pose.

Ghibli model AS400

Ghibli model AS400 Støv-og vandsuger. Motor 1200 Watt. Kombineret vand- og støvsuger. 35 liters beholder. Kan bruges med eller uden pose.

Ghibli model AS59

Ghibli model AS59 Støv-og vandsuger. Motor 2 x 1000 Watt. Kombineret vand- og støvsuger. 58 liters beholder. Kan bruges med eller uden pose. Forskellige modeller.

Ghibli model AS590

Ghibli model AS590 Støv-og vandsuger. Motor 2 x 1000 Watt. Kombineret vand- og støvsuger. 58 liters beholder. Vippebar tank.

Ghibli Skuremaskine 13''

Ghibli Skuremaskine 13''. Motor - 550 W. Rondeldiameter - 330 mm. Omdrejningshastighed - 188 o/min. Vægt - 22 kg. Tryk - 36,7 g/cm2. Støjniveau - 54 dB. Ledning 10 meter.

Ghibli Skuremaskine 17''

Ghibli Skuremaskine 17''. Motor - 1000 W. Rondeldiameter - 430 mm. Omdrejningshastighed - 154 o/min. Vægt - 41 kg. Tryk - 40,3 g/cm2. Støjniveau - 54 dB. Ledning 12 meter.

Ghibli T1 Rygstøvsuger

Ghibli T1 med ledning er nem at betjene og vejer kun 4,8 kg. T1 rygstøvsugeren er udstyret med ergonomisk sele, der kan justeres til alles behov, og der er varmeisolering ind mod motoren. Der medfølger et stort tilbehørssæt, og på siden af maskinen er der tilbehørsholdere til små mundstykker. Støvsugeren har et 4-trins filtersystem, som sikrer en ren udblæsningsluft.

 

Ghibli T1BC Rygstøvsuger Batteri

Rygstøvsugeren er nem at betjene, den vejer ikke ret meget, er på batteridrift og bæres som en rygsæk.  Ghibli T1BC rygstøvsugeren er udstyret med ergonomisk sele, der kan justeres til alles behov, og der er varmeisolering ind mod motoren. Maskinen har en driftstid på op til 45 minutter pr. opladning og kan hurtigt lades op igen på kun 2 timer.

Kärcher SC3 damprenser

SC3 kan bruges til rengøring af bl.a. badeværelser, køkkener og gulve. SC 3 har gennemløbs vandvarmer, så den er klar i løbet af blot 30 sek. Du kan påfylde vand løbende uden at skulle vente på, at maskinen køler ned. SC 3 har et indbygget afkalkningssystem med en indikator, der giver besked, når afkalkningspatronen skal skiftes. Damptrykket er på 3,5 bar og varmeydelsen på 1.900 W. Maskinen kommer både med hånd- og gulvmundstykke.

Karcher T12 Nordic

Gul ledning på 12 m. for stor rækkevidde og større arbejdssikkerhed. Teleskoprør og Parketmundstykke.

Nilfisk Advance GD5

Nilfisk Advance rygstøvsuger GD5. Lavt lydniveau. God filtrering med HEPA filter. 15 meter ledning. Ergonomisk sele. Velegnet til såvel højre som vensrehånds brugere.

Nilfisk Advance SW750

Nilfisk Advance fejemaskine SW750. 2500 m2/t. Støvbeholder 40 liter. Fejebredde max 70 cm.

Nilfisk GD930 Q Støvsuger

Støvsugeren har en robust konstruktion, en 15 liters støvpose og 15 meter ledning. Q står for støjsvag (Quiet), og med et støjniveau på blot 42 dB(A) er GD 930 Q særlig velegnet til støvsugning i dagtimerne.

Nilfisk SC 351 gulvvasker

Nilfisk SC 351 er en kompakt gulvvasker der rengør overalt. Nilfisk SC351 repræsenterer revolutionerende nytænkning i små walk-behind gulvvaskere. Denne batteridrevne maskine har et roterende børstedæk, med integreret sugefod. SC351 kan vaske og tørre i alle retninger - både fremad og baglæns, mens vandet holdes inde i børstehovedet. Maskinen er desuden brugervenlig, og kræver ingen undervisning. Alle komponenter er umiddelbart tilgængelige uden brug af værktøjer, det gør vedligeholdelsen hurtig, nem og velfungerende. Den indbyggede batterioplader og Optima letvægts-batterier gør SC351 lettere, mere miljøvenlig og giver rigelig tid til effektiv rengøring.

Nilfisk SC 400 gulvvasker

En fleksibel og kompakt gulvvasker med flere funktioner. Nilfisk SC400 giver dig rengøringskapacitet og fleksibilitet som en stor gulvvasker, men bygget ind i en lille handy maskine, der er nem at betjene og effektiv at bruge. Maskinen er ideel til daglig vask og optørring ved lette til medium opgaver såsom skoler, institutioner, hoteller, mindre supermarkeder og detailforretninger. Det innovative håndtag er udstyret med et praktisk LED-display, der viser batteri og vandniveau. Elektronisk vandregulering, sikkerhedsafbryder og on/off vippearme giver dig fuld kontrol. SC400 giver dig god manøvredygtighed og gør det nemmere at rengøre tæt på vægge og andre forhindringer. Løftesystemet til sugefoden er med et smart fodbetjent løftesystem istedet for det traditionelle kabel, hvilket gør det daglige arbejde mere behageligt og effektivt.

Nilfisk SC 450 gulvvasker

Nilfisk SC 450 er en pålidelig og omkostnings effektiv allround gulvvasker. Nilfisk SC 450 er velegnet langt de fleste steder, som skoler, hospitaler, butikker og offentlige bygninger. SC 450 er en enkel maskine, der er nem at vedligeholde og som har et lavt vand- og energiforbrug. SC 450 er en batteri drevet gulvvasker, med enkel betjening. SC 450 er lydsvag og kan rengøre over 2.000 m² på en enkelt opladning.

 

Nilfisk SC100 gulvvasker

Lille og kompakt gulvvasker til rengøring af mindre arealer. Gulvvask og tørring i en arbejdsgang efterlader gulvet helt rent og tørt. 10 m. ledning.

Nilfisk SC250 Gulvvasker

SC250 er en effektiv batteridrevet letvægtsmaskine. Fejer, vasker og tørrer på samme tid. Kommer helt ind i hjørnerne og rengør effektivt i begge retninger.

Nilfisk VP300

Nilfisk VP300 er god til rengøring af kontorer, hotelværelser, butikker og lignende opgaver. Lavt støjniveau på 50 dB(A). Miljøvenlig 900 W motor. Vejer kun 5,2 kg og er nem at transportere. 10-liters beholder med 8-liters støvpose. Hepa filter.

Nilfisk VP930

Nilfisk støvsuger VP930. Posekapacitet 15 liter. Let og handy industristøvsuger med meget stor sugeeffekt. Stort foldefilter. Børstemundstykke. 2-delt alu-rør. Hepa filter.

Numatic Charles

Kombineret våd- og tørstøvsuger. 1200 W. Inklusiv komplet udstyr til både vådt og tørt.

Numatic Hetty støvsuger

Ergonomisk med kompakt design, lavt støjniveau og lav vægt. 10 m kabel. Kan forsynes med mikrofilter.

Numatic PCP 200A støvsuger

Industristøvsuger fra Numatic.

Numatic RSB140 Rygstøvsuger Batteri

Numatic RSB140 rygstøvsuger er batteridrevet og vejer 7,3 kg. Køretid 30 minutter og opladetid er 3,5 timer. Tilbehør følger med.

Numatic skuremaskine

Findes i forskellige varianter.

Numatic TTB 1840 gulvvsker

Numatic TTB 1840 gulvvsker. Numatic TTB 1840 er utrolig en utrolig effektiv og nem gulvvasker at betjene. Det er den stærkeste gulvvasker i sin klasse og giver dig det perfekte resultat hver gang.
En god enkel og brugervenlig gulvvasker. Vaskebrede på 400mm med børste eller 360mm med rondel. Nem at komme rundt med. Kabelfri maskine, som kan trænge ind steder hvor andre gulvvaskere ikke kan komme ind. Hurtigt opladeligt batteri. Justerbar i håndtaget.

RONDA 200H

RONDA 200H Power er velegnet og godkendt til både almindelig opsugning og afsugning direkte fra håndværktøj typisk af større mængder meget fint eller sundhedsfarligt støv. Opsamling i syntetisk pose eller direkte i beholder. Enkel filterrensning under drift. Vedvarende sugestyrke. Lavt støjniveau. El-udtag med start/stop automatik. Kan leveres med separat luftafgang. Bipperalarm ved for lav luftgennemstrømning

Ronda 2400 fabriks- og lagerstøvsuger

Effektiv fabriks- og lagerstøvsuger til tørt støv på større arealer såsom lagerhaller, produktionshaller m.m. med hårde gulve. RONDA 2400 Green Tech er udstyret med et højkapacitets-mundstykke på 750 mm.

Ronda 300 støv- og vandsuger

Handy lille støv- og vandsuger, som kan suge både vådt og tørt, uden at man behøver at skifte filter først. RONDA 300 er velegnet, hvis mange brugere deler samme maskine og ofte suger både vådt og tørt.

Ronda 500 våd- og tørsuger

Robust våd- og tørsuger, med stor sugeevne, som kan suge væske og støv samtidigt, uden at man behøver at skifte filter. RONDA 500 er udstyret med en stærk syntetisk støv/væskepose.

Ronda 600 NPU Luftrenser

Luftrenseren er udviklet med fokus på holdbarhed samt brugervenlighed, og den er den første i en ny generation af luftrensere. RONDA 600 NPU er bygget op omkring en kraftig radialventilator, der sikrer et højt luftflow (max. 600 m³/t), selv når filteret tilstoppes. RONDA 600 NPU luftrenser er velegnet i forbindelse med renovering, nedbrydning, malerarbejde m.m., hvor den fjerner sundhedsfarligt svævestøv fra indåndingsluften, den minimerer behovet for slutrengøring, og man undgår spredning af støv uden for arbejdsområdet.

Tidligere