Gulvvaskere

Nilfisk SC 351 gulvvasker

Nilfisk SC 351 er en kompakt gulvvasker der rengør overalt. Nilfisk SC351 repræsenterer revolutionerende nytænkning i små walk-behind gulvvaskere. Denne batteridrevne maskine har et roterende børstedæk, med integreret sugefod. SC351 kan vaske og tørre i alle retninger - både fremad og baglæns, mens vandet holdes inde i børstehovedet. Maskinen er desuden brugervenlig, og kræver ingen undervisning. Alle komponenter er umiddelbart tilgængelige uden brug af værktøjer, det gør vedligeholdelsen hurtig, nem og velfungerende. Den indbyggede batterioplader og Optima letvægts-batterier gør SC351 lettere, mere miljøvenlig og giver rigelig tid til effektiv rengøring.

TILBUD kr. 21.900 ekskl. moms

Nilfisk SC 400 gulvvasker

En fleksibel og kompakt gulvvasker med flere funktioner. Nilfisk SC400 giver dig rengøringskapacitet og fleksibilitet som en stor gulvvasker, men bygget ind i en lille handy maskine, der er nem at betjene og effektiv at bruge. Maskinen er ideel til daglig vask og optørring ved lette til medium opgaver såsom skoler, institutioner, hoteller, mindre supermarkeder og detailforretninger. Det innovative håndtag er udstyret med et praktisk LED-display, der viser batteri og vandniveau. Elektronisk vandregulering, sikkerhedsafbryder og on/off vippearme giver dig fuld kontrol. SC400 giver dig god manøvredygtighed og gør det nemmere at rengøre tæt på vægge og andre forhindringer. Løftesystemet til sugefoden er med et smart fodbetjent løftesystem istedet for det traditionelle kabel, hvilket gør det daglige arbejde mere behageligt og effektivt.

Nilfisk SC 450 gulvvasker

Nilfisk SC 450 er en pålidelig og omkostnings effektiv allround gulvvasker. Nilfisk SC 450 er velegnet langt de fleste steder, som skoler, hospitaler, butikker og offentlige bygninger. SC 450 er en enkel maskine, der er nem at vedligeholde og som har et lavt vand- og energiforbrug. SC 450 er en batteri drevet gulvvasker, med enkel betjening. SC 450 er lydsvag og kan rengøre over 2.000 m² på en enkelt opladning.

 

Nilfisk SC100 gulvvasker

Lille og kompakt gulvvasker til rengøring af mindre arealer. Gulvvask og tørring i en arbejdsgang efterlader gulvet helt rent og tørt. 10 m. ledning.

Nilfisk SC250 Gulvvasker

SC250 er en effektiv batteridrevet letvægtsmaskine. Fejer, vasker og tørrer på samme tid. Kommer helt ind i hjørnerne og rengør effektivt i begge retninger.

Numatic TTB 1840 gulvvsker

Numatic TTB 1840 gulvvsker. Numatic TTB 1840 er utrolig en utrolig effektiv og nem gulvvasker at betjene. Det er den stærkeste gulvvasker i sin klasse og giver dig det perfekte resultat hver gang.
En god enkel og brugervenlig gulvvasker. Vaskebrede på 400mm med børste eller 360mm med rondel. Nem at komme rundt med. Kabelfri maskine, som kan trænge ind steder hvor andre gulvvaskere ikke kan komme ind. Hurtigt opladeligt batteri. Justerbar i håndtaget.

TILBUD kr. 16500,00 ekskl. moms

Tidligere