Gulv produkter

Bendurol Ultra

Stærk, alkalisk polishfjerner til alle gulvtyper, undtagen linoleum, parketgulve og tekstil beklædninger.

Brial Maxx

Højeffektivt overflade- og glasrengøringsmiddel med maksimal befugtningsevne. Anvendes på alle vandresistente overflader, det bedste resultat opnås på blanke materialer. Velegenet til plexiglas og andre sarte overflader.

Brial Shine

Neutralt rengøringsmiddel til polishbehandlede gulve og alle overflader der tåler vend.

Faxe Gulvsæbe Hvid

Anvendes til efterbehandling og vedligeholdelse af ludbehandlet træ. Til trægulve, der skal have et hvidpigmenteret look.

Faxe Gulvsæbe Natur

Specielt beregnet til efterbehandling og vedligeholdelse af ludbehandlet træ på gulve, møbler, bordplader m.v. hvor man ønsker den lyse patina.

Faxe Oliepleje Hvid

Specielt udviklet til vedligeholdelse af oliebehandlede gulve. Indeholder milde, vaskeaktive stoffer og plejende voks på basis af acryl-, bi- og palmevoks.

Faxe oliepleje Natur

Anvendes til daglig pleje og vedligeholdelse af oliebehandlede trægulve, hvor man ønsker at bevare træets naturlige struktur og farvetone.

Faxe Trærenser

Anvendes hovedsageligt til grundrengøring og afrensning i forbindelse med brugen af andre tilsvarende produkter.

High Performance mopgarn

Vådmoppe til de fleste overflader, også linoleum.
Tør og fugtig moppe til de fleste overflader.

Findes i 30 cm., 40 cm. og 60 cm.

Imi ammonia

Alkalisk rengøringsmiddel med salmiak til daglig rengøring. Fejerner også olie- og fedtpletter. Behagelig duft.

Indur Ultra M

Selvblankende vaskeplejemiddel med polymerer. Efterlader højglansfilm, der beskytter gulvet. Uden farve og parfume.

Jontec 300 Free

Lavtskummende universelt rengøringsmiddel til brug på alle gulve, der tåler vand. Økonomsik i brug pga. høj effektivitet. Velegnet til gulvvaskemasiker, skuremaskiner og manuel vask. Uden farve og parfume.

Jontec Best

Stærkte lavtskummende gulvrengøringsmiddel til fjernelse af mineralsk/syntetisk olie og fedt samt vandopløseligt snavs.

Jontec Forward

Effektiv alkalisk gulvrengøringsmiddel, velegnet til manuel brug samt til gulvvaskemaskiner. Fjerner effektivt kraftig smuds og fedt fra gulve, der tåler vand og som ikke er behandlet. Er også velegnet til fjernelse af vaskeplejefilm og til topskuring af polish før påføring af nye lag.

Jontec Linosafe

Effektiv polishfjerner til fjernelse af polish og vaskeplejefilm på linoleum og andre vandresistente hårde gulve. Hurtig og effektiv fjernelse af polish. Sikker i brug på alle vandresistente gulve. Svagt parfumeret.

Jontec Luna Free

Skridsikker halvblank gulvpolish til de fleste typer gulve. Polishfilmen beskytter gulvoverfladen og gør den daglige rengøring nemmere. Trafik mærker er lette at fjerne. Uden farve og parfume.

Jontec Matt Free

Mat, skridsikker gulvpolish til de fleste typer hårde gulve. Velegnet til hospitals- og plejesektoren pga. alkoholresistens og det matte udseende. Uden farve og parfume.

Jontec No. 1

Effektiv alkalisk polishfjerner. Fjerner hurtigt polish- og vaskeplejefilm. Efterskylning er ikke nødvendigt ved brug af vandsuger. Anbefales kun til alkaliresistente gulve. Anbefales ikke til linoleum på grund af risikoen for misfarvning.

Jontec Plaza

Porefylder og polish specielt udviklet til stengulve. Giver en langvarig beskyttelse mod mekanisk slitage. Giver en flot højblank overflade, der fremhæver stenens naturlige farver, og som er let at rengører.

Magic Maxx

Til manuel og maskinel grundrengøring og vedligeholdelse af alle vandbestandige overflader. Velegnet til glaserede og uglaserede keramiske fliser. Efterskyldning er ikke nødvendigt. Velegenet til polishbehandlede gulve når doseringen er max 1,5%.

Neomart GMS

Stærkt alkalisk produkt til daglig rengøring af meget beskidte gulve, som tåler stærk alkali. Fjerner fedt, kraftig snavs og harpiks. Velegnet til rengøring af industrigulve, lagerhaller etc. til brug i gulvvaskemaskiner.

Neomat I

Industrirengøringsmiddel til alle alkalibestandige gulve, der tåler vand. Dybderensende rengøring, olie- og fedtfjerner til brug i gulvvaskemaskiner.

Performance kombi mopgarn 50

Microfibermoppe med 80% polyester og 20% bomuld som gør denne moppe anvendelig på alle typer af gulve. Særlig god på trægulve.

REN Multi

Multi er et letalkalisk rengøringsmiddel, til den daglige rengøring. Fjerner fedt og snavs. Produktet er velegnet til rengøring af gulve og inventar, og er samtidig særdeles velegnet til rengøring af lakerede og maledede overflader, samt marmor og terrazzo. Herudover er produktet særdeles velegnet til alle hårde overflader der tåler vand. Multi’s sammensætning sikre, at produktet tørrer hurtigt og efterlader en flot og blank overflade. Bemærk: Produktet egner sig ikke til bløde metaller.

REN Olie/Fedtfjerner

REN Olie/Fedtfjerner er et grundrengøringsmiddel til fjernelse af nikotin/tjære, gummistreger, olie og fedt. Olie og fedtfjerner er velegnet til rengøring af cement- og betongulve, motorer, maskinedele, presenninger m.m. samt klargøring af campingvogne, lystbåde o.l. Olie og fedtfjerner kan anvendes på aluminium og andre letmetaller når brugsanvisningen følges.

Pris 1 liter kr.    37,95

Pris 5 liter kr. 120,00

REN Zeep - Vaske & pleje uden voks

REN ZEEP kan anvendes til rengøring og vedligeholdelse af alle gulve som tåler vand. ZEEP sikre en effektiv rengøring og efterlader samtidig en beskyttende sæbefilm. ZEEP's specielle sammensætning af tensider sikre samtidig en smudsafvisende ''antistatisk'' effekt. Anvendes med stor fordel til stærkt trafikerede gulve.

Pris 5 liter kr. 148,00

Satine Clean

Vaskeplejemiddel på sæbebasis, uden voks. Til daglig rengøring af alle vaskbare overplader. Giver mat overfalde. Uden farve og parfume.

Sprint 200

Universelt rengøringsmiddel til daglig brug på vandresistente overflader. Effektive rengørende egenskaber. Tørre hurtigt uden at stribe.

Sprint Flower

Deodoriserende rengøringsmiddel til daglig brug på vandresistente overflader. Rengør og fjerner samtidig ubehagelig lugt. Velegnet til f.esk. naturlige og kunstige sten, keramiske fliser, syntetiske overflader, spejle, porcelæn og emalje.

Suma Force D3.5

Alkalisk flydende rengøringsmiddel til manuel rengøring af stærkt besmudsede overflader i køkkener som gulve, udstyr, emhætter m.v. Produktet er optimalt sammensat af non- og anioniske tensider, som befrugter overfladen, samt alkali og kalkbinder, som effektivt fjerner alle former for fedtstoffer og indtørrede madrester. Produktet er udviklet så det kan anvendes på aluminium. Er specielt velegnet til rengøring af gulve enten manuelt med et mop-system eller i lavtryksanlæg og/eller skumanlæg.

Tana Tawip Vioclean

Fremragende rengøringseffekt. Efterlader en silkemat plejende film, som beskytter mod tilsmudsning og striber. Virker antistatisk. Vionet er særdeles velegenet til plejende rengøring af vaskbare overflader og vandfaste gulvbelægninger som f.eks. olie- og voksbehandlede træoverflader.

We Grundrens

Polishfjerner og rengøringsmiddel til alle gulvbelægninger der tåler vand. Anvendelig både til grundrengøring og daglig rengøring.

Tidligere