Diverse rengøringsmidler

Bref Power WC Tabs

Kommes i toilettet natten over, og fjerner så det mest vedholdende snavs, kalk & Urinsten, aflejringer under vand, dårlig lugt, såvel som rust og misfarvning.

Chromol

Pleje- og rengøringsmiddel til rustfrit stål.

Duftblokke Linea Grøn/Lilla

Duftblokke der kan placeres på alle jævne overflader. Afgiver konstant duft.

Ecolab Sapur Powder

Tæppe- og tekstilrengøringsmiddel pulver. 1 kg. Specielt egnet til Sisal tæpper. Til tørrensning.

 

 

Faxe Køkkenbordsolie

Faxe Køkkenbordsolie er specielt udviklet til nem grundbehandling, renovering og pleje af træoverflader, der skal være vandafvisende og slidstærke. Produktet er på basis af rene naturolier.

Faxe Pletfjerner Spray

Faxe Pletfjerner er et specialprodukt til pletfjerning. Pletter som f.eks. fedt, blod, kaffe, te, rødvin på ubehandlet, sæbebehandlet, vokset og olieret træ kan fjernes skånsomt. FAXE Pletfjerner indeholder ikke opløsningsmidler, duftstoffer og pigmenter.

Helios Brillant

Til rengøring og pleje af keramiske kogeplader. Rengør og vedligeholder desuden alle metaloverflader.

Kiehl Eloxa Prima

Eloxa prima er et specielprodukt, der ikke indeholder syre eller alkalier. Anvendes i koncentreret form. Fjerner uden besvær fastsiddende og hårdnakket snavs, samtidig med at der etableres en beskyttende overfladefilm, der ikke hærder op. Anvendes til rengøring og vedligholdelse af indendørs metaloverflader, som rustfrit stål, aluminium og eloxeret aluminium.

Kiehl Tablefit

Kiehl Tablefit 750 ml. Effektiv spray-cleaner med stor emulgeringsevne. Fjerner enkelt hårdnakket snavs fra overflader, der tåler opløsningsmidler. Fjerner kuglepenstreger, tryksværte, blæk, mærker fra filtpenne og limrester fra labels på opløsningsmiddelbestandige overflader som plastik, plastikcoated overflader, rustfrit stål og aluminium.

Klinkeolie

Granit, Skifer og Klinkeolie gør de behandlede overflader mindre modtagelige for pletter, og de bliver dermed lettere at vedligholde.

Nilfisk Biobact

Nilfisk Biobact Scent lugtfjerner. Bioteknologi. Anvendes omkring toiletter, pissoirer, badekar og tekstilflader, på gulve og møbler samt afløb i vaskerum.

Pro Shine

Møbel politur til pleje og vedligeholdelse af  polerede møbler.

REN Vinduesrens

REN Vinduesrens er en Glas og vinduespolerings-væske til vinduer, spejle, fliser, lampekupler, tv-skærme, bilruder m.m.

Pris kr. 750 ml.  kr. 32,95

Sani Acid

Ekstra stærk kalkfjerner til fjernelse af kalkbelægninger, cementslør, urinsten og rustpletter fra syrefaste overflader.

Sani Ami

Kalksæbefjerner til sanitære områder.

Sani Cid

Surt sanitetsrengøringsmiddel til daglig rengøring af alle overflader, der tåler syre, f.eks. emalje, porcelæn, keramiske fliser, glas m.m. Velegnet til alle vandhårdheder, inklusive hårdt vand.

Sani Clonet Free

Klar-til-brug toiletrensemiddel uden farve og parfume til effektiv fjernelse af kalk og andre belægninger i toiletskåle og urinaler.

Sani Flow

Højalkalisk afløbsrens. Fjerner effektivt tilstopninger og forhindre tilstopninger ved reglmæssig brug. Effektiv overfor madrester, sæberester, hår, fedt og snavs.

Sani MouldOut

Mugfjerner på klorbasis. Effektiv til fjernelse af mug, specielt i cementfuger. Kan også bruges til bruseforhæng.

SPC glas rensepulver

SPC glas-rensepulver

Sprint Multi

Alkalisk skumrengøringsmiddel i sprayflaske beregnet til pletrengøring. Kan anvendes på alle flader, der tåler alkali. Er enkel og praktisk at anvende.

Sprint Spitfire Spray

Klar-til-brug grundrengøringsmiddel med skumsprayer. Rengør effektivt overflader, der kan tåle høj alkali. Fjerner fedt, fingeraftryk, kaffepletter, blæk, nikotin, mm.

Suma Star Pur-Eco D1

Koncentreret flydende håndopvaskemiddel. Uden farve og parfume.

Tana Cream Cleaner

Miljøvenlig creme rengøringsmiddel til alle hårde overflader i køkkenet og sanitære områder.

Tana Glass & Window Cleaner

Fjerner ophobet snavs fra omgivelser, fedtafledninger og nikotin fra alle vinduer og spejle. Alle indvendig og udvendige ruder, som for eksempel vinduer, spejle, udstillings skabe osv. Skånsom mod huden og pH-neutral.

Tana Gripgo

Gripgo garantere øget sikkerhed og modvirker glatte gulve. Dosering og pleje indstilles efter gulvtype og beskaffenhed. Gripgo er ligeledes fremragende til polish behandlede gulve. Efterlader en skridsikker silkeblank beskyttelses film.

Tana Lamitan

Ideel til imprægnerende rengøring af alle værdifulde, sugende og svulmende hårde gulvbelægninger, som f.eks.  uforseglede og forseglede træbelægninger, laminat og kork.

Tapi Gum

Frysespray uden CFC til fjernelse af tyggegummi. Anvendes ved at spray direkte på tyggegummiet og skrabe det omgående af. Gentag hvis det er nødvendigt.

Tapi Spotex 1

Aerosolspray til fjernelse af ikke-vandopløselige pletter fra tæpper og betræk. Dette er en pletfjerner til olie- og fedtpletter.

Tapi Spotex 2

Pletfjerner til tæpper og betræk. Indholder O.N.T., som neutraliserer dårlig lugt. Hurtigt og effektivt - Spray på pletten og lad virke i 30 sekunder.

Texguard Ex

Bakteriedræbende tæppeekstraktionsmiddel til rengøring af tæpper og tekstiler. Ved uldtæpper og tæpper med stærke farver, bør der laves en forprøve på et ikke synligt sted.

Tidligere